Kuzeymiram Kizlar dogurana kadar prilam kullanan vaemi bi sıkıntı oldumu bebiste 34 haftalik olucam halen kullaniyorumda birakamiyorumm🥺
DaisyMom Kuzeymiram benn kullandimm.Doguma bir kac hafta kala biraktim.Yapacak birsey yok 😁Biraz idare etmeye calistim sonrasinda ilaca daha gerek duymadim.
Zerrinakarsu Kuzeymiram doğuma kadar kullandım bebeğimde ciddi reflü oldu doktora göre prilamdan değil ama bana göre prilam
gulsnmstf Kuzeymiram canım vucudunu hapa alıstırıyosun bnde oleydım doktorum syledı bana da 4 .5 aylıkken bıraktm zor oldu ama bıraktm
DaisyMom Kuzeymiram kusmadim.Kusma istegi gelince derin nefes aldim.Biraz da psikolojik oluyor.Ben 38 de dogum yaptim iste bir kac hafta kala biraktim.Cokta etkilemedi sonra beni.
Zerrinakarsu Kuzeymiram ben grip bile olmadım hamilelikte herhangi bir enfeksiyonda geçirmedim ama doktorlar devamlı ne ilacı kullandın ne hastalığı geçirdin vs sordular benim tek içtiğim ilaç 9 ay boyunca prilamdı aklıma ondan başkası gelmiyor
ElisaArya @Kuzeymiram ilk haftadan doğuma kadar gündüz Zofer yatarken iki tane prilam kullandım hiç bir sorun olmadı bebeğim üç aylık şuan ama benim doğuma kadar geçmeyen aşırı derecede mide bulantım oluyor
Ges-25 Kuzeymiram Ben de son aylara kadar kullandım. Bırakınca kusuyordum yemek yiyemiyordum. Bir sıkıntısını görmedim.