Mayiscicegi Merhaba güzel anneler. 4,5 aylık kızım herşeyden irkiliyor sıçrıyor. Bazen elleri kolları titriyor. Normal mi? Bebeği benim kızım gibi sürekli korkan var mı?
hobby_catolog_hk Mayiscicegi yüksek seslerden korkuyodu kızım gecti ama şimdi o aylarda oluyo demekki
Kubra4745 Mayiscicegi doğduğu günden beri dedikleriniz benim oğlumda da mevcut doktor normal demişti ama ilerleyen zamanlarda çok daha kötü şekilde irkilmesi korkutuyor birşey mi oldu diye düşünüyorum
Mayiscicegi ayisigi hayır :) doğduğundan beri var ama ben dünyaya adapte olmaya çalışıyor diyordum. 5 aylık olcak yakında hala devam ediyor ve baya korkuyor sıçrıyor anlamadım :(
ayisigi Mayiscicegi Hmmm o zaman karakteristik bir özellik olabilir yani sizin bebeğiniz daha hassas anladığım kadarıyla genel olarak. Ah kuzummm ❤️ kıyamamm. Doktora falan sordunuz mu acaba ya da çocuk psikologları falan oluyor bir danışsanız belki çözüm bulunur 😕
Mayiscicegi Kubra4745 evet ilk aylarda olanlar banada normal geliyordu ama şuan baya baya korkuyor sanki bişeyden etkilenmiş gibi :(
Mayiscicegi ayisigi haklısınız sormakta fayda olabilir. Doktorumuza ay başında gideceğiz o zaman soracağım inşallah