OyaGny bebeğim 6 buçuk aylık önceden başka bi d vitamini kullanıyordum bu markanın daha çok tercih edildiğini öğrendim bunu bebeğine kullanan var mı ve ne kadar kullanmam gerekiyor
Sibelaslan OyaGny üstte kalsın Ben bu markanın D vitamini ile kan ilacını kullanıyorum ulaç hakkında bir fikrim yok
Dmrcnn OyaGny yanlış almışsınız bu büyükler için yani ben öyle biliyorum. Bnm oğlum 17aylık ve biz 4.aydan itibaren ocean 400 kullanıyoruz sadece d3 yazıyor ben bu d k ninnyetişkşn için olduğunu düşünüyorum biliyorm yani
Dmrcnn OyaGny ocean vitamin D3 yazması lazım sadece ve ayrıca 400 IU yazmalı ben bundan kullandım her gün sadece 1fıs
Beren01 OyaGny ben bunu kullanıyorum. Bebeğime de bu markanın d vitaminini veriyorum doktor yazmıştı.
Dmrcnn OyaGny rica ederim kuzucum😘 içinde bir damlalık cıkıyor bir fıs başlığı ben daha rahat olduğu için fıs başlığını kullanıyorum 1fıs yeterli oluyor
Yasemin38 OyaGny ben pedia-D kullanıyorum canım d vit olarak. Demir ilacında ocean mikrofer kullanıyorum. Özellikle 1 yaşa kadar kullanılması gerekiyor ikisininde
OyaGny Yasemin38 kan ilacı nasıl peki canım ben ferrum kullanıyordum kestim kan ilacını kabız yapıyor diye
Leylus Demetslt canim üzerindede yazıyor 1 puf 3 damlaya denk geliyor ben yanlış anlayıp sadece 1 damla vermişim uzun bi süre sonra çok düşük cıktı oğlumun d vitamini doktor 10 damlaya çıkardı 1 damla nerde 10 damla nerde 😥
sheesyelllow OyaGny ben hamileyken içiyordum bebeğe olurmuki ? Ben oğluma bu markanın demir ilacını kullanıyorum pembe renkli kutusu var