merveguven3 Merhaba arkadaşlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak çok hareketli oyalanmasi için ev tipi anakucagi almak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var? Bide şuan 6 kiloyu geçti anakucagi için sıkıntı olur mu ağırlık ?
Sehererkul merveguven3 merhaba benimde bebegim 6 aylık şuan dogmadan bondigo ana kucagı aldı teyzesi uzun süre kullandım ama sonunda 9kilo olunca kırıldı 🤣 dün e bebekte gördüm alıcam hatta sonuçta ek gıda yada başlıcak mama sandalyesi falan lazım olucak baby plus sın sallanabilir mama sandalyesi var hem mama sandalyesi olarak kullanılıo hemde diger türlü çok kullanışlı bişi düşünürsen
Sehererkul merveguven3 hemde elektrikli kendi sallanıyor ürün 14 kilo diyo ama arkadaşımın 25 yaşında kızı bile oturmuş bişi olmamış yüksekliğide kademeli
Deletedmom115 merveguven3 benim kullandığım baby&plus wind otomatik salıncak ama ben 2. Ayda aldım 2. Ayda 6 kiloydu 7. Aya kadar kullandım
[silindi] merveguven3 elektrikli sallanır olanlar bebekler için çok fazla güvenilir değil Özellikle 4 aydan sonra dönmeye başlıyorlar ve üzerinde tutmak artık zorlaşıyor zaten çok çabuk büyüyorlar ve elinizde kalıyor Benim tavsiyem daha ileriye dönük mama sandalyesi gibi şeyler almanız yönünde olur