Kbrakrtlms Kızım 5 aylık ve yatınca kafasını arkaya çeviriyor ve vücudunu gerip öyle arkaya bakıyor sesleniyorum oyuncak gösterince bazen dönüyor bazen dönmüyor . Çocuğunda bu hareketi yapan duyan bilgisi olan var mı acaba 😔😔
Cannsuu Kbrakrtlms bilgim yok ama doktoruna hemen danışın derim en doğru bilgiyi o verir çok geçmiş olsun. Üstte kalsin postunuz
Monarosa Kbrakrtlms instagram da ali fuat serpen en son paylaşımını bu konuyla ilgili yaptı.bir bakın isterseniz
Fullmoon Kbrakrtlms bizimkide yapıyodu bi iki hafta öncesine kadar. Epilepsiyle ne alakası var ki anlamadm. Yavaş yavaş dönme alıştırmaları onlar
Kbrakrtlms ilknurcelik gerçekten mi ya doktora götürmüşmüydünüz peki ilk başlarda az yapıyordu şimdi çok sık yapmaya başladı insan korkuyor
ilknurcelik Kbrakrtlms 4-5 aylarda çok yapıyordu bizimki çok gazlı bebek hala bile gazı sancısı oluyor ben ona bağlıyordum hep
Kbrakrtlms Monarosa aynn şimdi onu dinledim yaptığın da aynı hareketi seslenip oyuncak falan göstericem bakalım tepki vericek mi vermicek mi
cayircimen Yaparken videoya alın bence doktprun yanında yapmayabilir. Gittiğinizde tanı için gösterirsiniz. inşallah değildir sevgiler.
Ceyhununbalannesi Kbrakrtlms benim benegimde ayagimda salladigimda basini cok fazla arkaya dogru itiyor du halada bazen yapıyor ama azaldi eskiye göre basta bende korkmustum ama kaynanam donmeye çabalıyor ondan demisti
Fullmoon Kbrakrtlms o hareketi yapınca vucudu saga veya sola dönüyo değil mi? Zamanla yan dönmeye başlayacak. Cok takmayın bnce bu durumu.
Kbrakrtlms Fullmoon aynen evet genelde sağa doğru yapıyor öyle kafasını vücuda sağa yamuk oluyor . İnşllh öyledir 🙏