Karalahana Merhaba anneler. 3 yaşındaki kızımın kafasında 2 ay önce iki tane nohut büyüklüğünde beze farkettim. Doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu geçirmişti o yüzden çıktığını söyledi ama muayene ederken kızımın boynunda da bezeler olduğunu farkettik kafasında da 2 den fazla olduğunu söyledi. 2 ayda 3 kez ultrason çekildi ve hep aynı çıkıyor ilaç da kullandı iğnede verildi. Kafasındakiler geçti ama boynundakiler aynı duruyor dışarıdan gözükmüyor ama elle hissediliyor. Doktor normalinden büyük olduğunu ve 3 aya bir büyüme olup olmadığını kontrol etmemizi söyledi. Dün aniden ateşlendi gayet keyfi yerindeydi bi sorunu yoktu 38.6 çıktı ateşi ama bir kez çıktı şu an 37 civarında çıkıyor. Açıkçası bulunduğum yerde hastane imkanı kısıtlı ve benim içim rahat etmedi açıkçası. Başına gelen var mı acaba sizce daha detaylı bakılması için üniversiteye götürmeme gerek var mı?
Mumsyyy Karalahana merhabalar çok geçmiş olsun son durumunuz ne acaba? Benim oğlumda 1 yaşında ensesinde vardı bir kaç aylikken, şuan farkettim kulak arkasında da çıkmış ve ensedekine göre daha büyük
Bademmmmmm Karalahana merhaba benimde bebeğim de var kafası ve boynunda ne oldu sizin geçti mi inşallah geçmiştir
Bademmmmmm Karalahana ne olur görün beni sizin bebeğinizin geçti mi lütfen benimde aynısı başımda şuan
Mumsyyy Bademmmmmm yok geçmedi var hala, cmv diye bir enfeksiyon gecirdi, hastanede tedavi görürken çıktı kulak arkasında, enfeksiyon geçirince de boyle bezeler sisiyormus,. Normal dedi ozaman ki doktoru.