Artemis16 Merhaba doruk hastanesinde sünnet yaptıran var mı fiyatı nedir doktorlar filan iyi mi yada başka bir yerdw sünnet yaptıran
Ltprknn Artemis16 ben turgut türkel e yaptırdım baya övdüler çok da ilgili biri 1 hafta oldu yaptırali hergun aradım hergun açtı.kendi muayenehanesi var odunluk mah. ’de.fiyati 1.000 tl lokal.1.200 tl genel anestezi
lahinihal Yıldırım dorukda 2 oğlumuda sünnet ettirdim ayrıca büyük oğlumun apandisit ameliyatınıda yaptı dr ünal adıgüzel çok memnunum çok ilgili 2 hafta önce yaptırdım küçük oğlumu 1000₺
Artemis16 lahinihal evet Ünal beyi çok övmüşler bende ona baktım ama fiyat bilgisi vermediler telefonda
Workingmom Ben Şubat ayında Yıldırım dorukta yaptırdım lokal anestezi ile doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım sanırım o zaman 700 lira falandı ücreti
Zeynepnamli Genel.anestezi ile yaptiranlar nasil oliyor . Oglum 5yasini doldurdu. Ozelde iyi bi doktor bulmak istiyoruz. Memnun kalanlar yazabilirlermi doktorlarini
Zeynepnamli Ltprknn evet genelde 6yasindan sonra diyorlar. Suan 5i tam bitirdigi 6dan gun almaya basladigi icin acaba yaparlarmi bi arastirmak istiyorum da
Ltprknn Zeynepnamli psikolojik olarak sorun olacağından yapmıyorlar ama tabi siz bir sorun doktorunuza.fallik dönem çünkü 6 nin sonunu da içeriyor