tari 9,5 aylık bebeğim geçen hafta ateşlendi enfeksiyon oldu. Çocuk su içmiyor bu yüzden turuncu işiyor ama nokta şeklinde değil baya baya turuncu. Doktor susuz kalmış su içsin diyor denemediğim yöntem kalmadı içiremiyorum. Başına gelen var mı
[silindi] tari Maalesef benim çocuğum da içmiyor 7 bucuk aylık. Çay yapıyorum onu bile icmiyor napicam bilmiyorum
Gorkemkc tari oğlumda içmiyordu pekmezli su yapıyordum onu içiyordu tabi pekmezini azcık katıyordum hafif rengi değişiyordu bayağı seviyordu sonrasında azaltarak bıraktım sadece su içiyor 1 yaşında şimdi
Zerinelif tari Benim kızımda öyle asla su içmez 9ay 3gunluk olduk enfeksiyon sürekli ama sürekli var idar kokulu turuncu renginde bir türlü sevdiremedim dün 30cc icirdim icmesiyle kusması bir oldu bebim kızım çok farklı ya yemez içmez aç kalsa dahi ağlamaz zorla veriyorum açmaz ağzını o konuda bende çok üzülüyorum 🤦🏻🤦🏻
Pankek tari Benim oğlum da pek içmiyor. Mama yapıp veriyorum devam sütü onu içiyor. Emziriyorum ayrıca da. Başka sıvı gıda denediniz mi ayran , mama gibi
Tugcetpkts Benim kızımda öyle suyu sevdıremedim ama farklı birseye koyunca dikkatını cekiyor pipetli suluk renkli bardak vs mama ya da memeyle beslıyorsanız daha sık besleyin bir de sıcakta daha iyi su içiyor kızım