Aysenin 24 Günlüğüz . Bazı günler gün içinde yada tam tersi gece adam akıllı uyumuyor 😔 yatagına koyuyorum yarım saate ağlama başlıyor. Ne yapcam bilmiyorum, aynı durumda olan var mı
HaticeG Aysenin 20 günden sonra gazla beraber başladı bizde de gazını çıkardığı halde hala huzursuz uyumuyor bazen 8-9 saatte de 1 saat uyuduğunu bilirim şuan 49 günlük.Her yolu deniyorum bu hafta özellikle çok yordu beni .
Minikturtageldi Aysenin 17 günlüğüz bizde aynı durumdayız 🥺 yatağa koyuyorum arkamı dönmemle ağlaması bir oluyor
mrveefe12 Aysenin o aylarda öyle oluyor çok normal birde gazlı bi bebekse tamam🥵ben 5 aylıkken falan rahatladım uzun uyumaya başlamıştı sabır geçiyor o günler
Neslihanbew Aysenin 15 günlüğüz sadece 1 hafta uyudu durdu sonra her gün artarak uykusuzluk süresi devam etti misal bugün sabahtan beri toplam 2 saat uykusu yok şuan da da ağlıyor gece de uyumamıştı geçicek inşallah zor ama
lalbg Aysenin o o zamanlardaki bebekler için geçerliymiş. Gariplerim açlıktan mı bayılıyodu acaba bakımsızlıktan mı yoksa sarılıktan mı belli değil. Şimdiki çocuklar folik asit çocukları gözleri açıl doğuyolar. Eskiden 40 gün bebek kafasını kaldıramazmış gözünü açmazmış bizimkiler kafayı kaldırıyolar doğar doğmaz😂 moral bozmak gibi olmasın ama benim kızım 9 aylık 9 aydır 2 saat kesintisiz uyumamışımdır:) ilk zamanlar stresren kurdeşen dökmüştüm hatta🙈 ama bazı bebekler de gerçekten 40’ı çıkınca uyuyo hep inşallah sizin öyle olur🙏🏻
Aysenin lalbg lalbg aynen aynen. Gözler açık laf dinlerler resmen bakıp dururlar. Sanki yaşını almışş çocuk. Neyse Rabbim sağlık versin de inşallah. Büyüyevekler böyle böyle artık😌
Aysenin Neslihanbew aynen bugun gün boyu toplam 2 saat anca uyudu benimki de. Geçecek inşalla böyle böyle günler. Rabbim hepsine sağlık versin de uyuyup uyuyp büyüsünler🥰