alisileedis Kızlar bebeğim 3 ay 21 günlük hala kendi kakasını yapmıyo poposunda çatlak vardı 1 aydır ilaç kullanıyoruz kakasıda cıvık ama asla kendi yapmıyo ne zaman düzelir bu durum 😔
Ekvatoral alisileedis Biziö çatlak yoktu ama yapamıyordu. Her gün düzenli probiyotik ve masaj yaptım hala nda yapıyorum. Bir çwy kaşığı zeytin yağı da verdim doktor önerisiyle. Çok şükür şmdi ufak ufak da olsa yapıyor
bahar95 alisileedis benim 5 yaşında kardeşim var doğduğundan beri kakasını kendisi yapmıyor fitille yapıyor ilaçlarla yapıyor ilaç vermezsen haftada bi kere bile yapmaz 4 yaşina girdiğinde çok şükür kendiliğinden düzeldi
Mom587 alisileedis benimde bebeğim 5 aylık aynı problem bizdede var kullanmadığımız yapmadıgimiz sey kalmadı. Dr ek gıdaya geçince düzelir dedi ama ben kabız olmasından korkuom. Eğer ek gidayagcince duzelmezse gastroentoloiiye götürc3m
alisileedis Ekvatoral Her banyo sonrası masaj yapıyorum. Maflorda kullanıyoruz doğduğundan beri ama yok yapmıyo.
bahar95 alisileedis kardeşimin bagirsaklari olması gerekenden uzunmuş o yüzden kendisi yapamıyor demişti ameliyat olması gerek dedi