KmslCnn Merhaba güzel anneler 🥰🍓 Eşim inşaat mühendisi aldıkları arsaya 3 katlı bir ev yapıyor üçüncü katında oturmayı düşünüyoruz.Suan ki evimiz dubleks ve en büyük hatayı bu eve taşındığım gün yaptım aranızda dubleks düşünen varsa da vazgeçsin derim.Evi kendimize göre yapmaya çalışıyoruz ve mutfak dolabı konusunda nasıl bir tercih yapmalıyım diye kararsız kaldım.Hangi renk ve nasıl bir model tercihe edebilirim sizce yardımcı olursanız sevinirim.artı evin başka bölümleri için önerisi olanlar benimle paylaşırsa çok mutlu olurum 🥰😍
Kumsal-Arden KmslCnn benim dolaplarım beyaz taç kısımları ise siyah. Tezgahım da siyah. İkisinden de çok memnunum beyaz dolap ferah duruyor aydınlık oluyor ama şöyle bir eksisi var. Evim çok güneş alıyor ve cam tarafında olan dolaplarım zamanla sararmaya başladı. Geçenlerde açık ahşap rengi mutfak gördüm o da çok güzel duruyordu moderndi. Kir vs açısında da daha kullanışlı bence ahşap rengi. Güle güle sağlıkla Huzurla oturun inşallah ❤️🙏
Epifenomen-gkc KmslCnn açık kahve lakesiz ama parlak değil, annemin evine de yaptırıyoruz şimdi çok hoş oluyor🥰
KmslCnn Kumsal-Arden Allah razı olsun kuzum benim önerim için çok teşekkür ederim 🥰 Bu evde yapamıyorum ya merdiven önüne iki sandalye koydum kızım yukarı çıkıyor bu arada kızımın adı da Kumsal 🥰 temizliği bitmiyor ev sırf camdan inanılmaz zor diyorum ya ne akılla taşındım bilmiyorum
Happydef Seydameva siyah inanılmaz kir gösteriyor her gün dolap siliyordum bir ara diğerini tercih edin ederim ahşapta aksine tüm kiri saklıyor 👍
Balkes Seydameva kesinlikle 2. Fotoğraf .Bir de merak ettiğim için sormak istedim dublex evden neden memnun kalmadınız acaba
KmslCnn Seydameva Yok kız renk çok hoş diyorum böyle hoş cool duruyor yoksa zenginlikle ne alakası var lo 😂😅 zenginler mi yapıyor dedim zengin havası vermiş dedim
Gulumse1 KmslCnn benim şuan oturdugum yerdeki dolaplarım beyaz ve bir kısmı camlı çok memnunum kış ayında da karanlık olmuyor her zaman beyaz asalettir diyorum yatak odamın dolabı da sade beyaz kesinlikle raylı almanızı önermem çocuklar için çok büyük tehlike onun dışında mutfak masam da siyah sandalyelerim beyaz ankastre setinde siyah çok güzel bir uyum oluyor ikisi
Alpbeybi KmslCnn gri mat lake yaptırdım çok da memnunum ben 🙌🏻 size tavsiyem Pinterest’te gezin bol bol. Ben mimarla çalıştım, tüm evin dekorasyonunda ordan çok esinlendik çizim yaparken, renk seçiminde vs. Gözünüzde canlanması açısından çok iyi oluyor