Kızlar safra kesemde taş var hayatım kabusa dönmüş remen hep özele gidiyirdum ameliyat olmam lazım 7 bin istediler eşim yaptıralım dedi ama ben yok devlete gidelim cok basit ameliyat dedim cunkü ev taşıma işimiz var bir eşim calışıyor gece 2 de sancı agrı beni tuttu bayıldım resmen adam bebegi kaldırdı beni giyindirdi acile gitler tahlılker falan derken sabah oldu acildeki doktor lar iyidi Allah var cerraha sevk edicez seni dediler igneler serumlar zor kendime geldim bir yandan bebegime kostum burda hiç kimsem yok kahrolası cerrah geldi ben seni ameleşyat edemem ölüm dercesindekiler var falan bagırıyor cok gerginlik cıktı ya ölüyorum 1 ayda 10 kilo vermişim hadi beni bırak bebegim var bakamıyorum diyor kadın sanki delirmiş daha kotusude var deyıp duruyo tam onalara bak önce ama benimki 20 dakikalık bişe su içsem komalık oluyorum artık ama yok kadına anlatamadık eşim cok sinirlendi bide diyorki seninki kara cigere atmammış ama e atsın öliyim öylemi müdahale ediceksşn deli oldum ya eşim hadi özele gidelim dedi babam koymadı yatın erzuruma gidiyorum doktorla konuşmuşlar hemen yapıcam demiş uzun oldu kusıra bakmayın ama deli oldum bugun