Ddddddd01 Ben bugün yemek yapacağımı hiç bilmiyorum sizden fikir almak istedim. Kimler neler yapıyor bugün.
Ftmvrs13 Ddddddd01 ben dün etli nohut yaptım bulgur pilavı cacık bugün de onu yicwz yanına salata yaparım bu sefer değişiklik olsun diye 😂
Mucizemsinsenn ikizbabymom ayy çok severim kızıma yaptım bende karantinadayiz iyi gelir diye düşündüm biraz önce icirdim
saripapatyaaa ikizbabymom Bir Malatya gelini olarak onu henüz yemedim ama favorim sıkma köftesi ve yoğurtlu köfte😃
Eylulmelis ikizbabymom Şu ekşili köfteyi nasıl yapıyorsunuz sizin tarifi alabilirmiyim? Bende birkere yaptım ama pek beceremedim sanırım köfteleri büyükmü küçükmü yapıyosunuz?
Mucizemsinsenn Ddddddd01 eşime işkembe çorbası var kendim sevmem de içmem de kendime de yoğurtlu makarna düşünüyorum
Eylulmelis Mucizemsinsenn şu işkembeden ne anlarlar bilmem bende hiç sevmem ama eşim bayılır ona yaparım hep🙄bir ara yapmaya bıkmıştım
ikizbabymom Mucizemsinsenn malatya usülünü biliyo musun bizde kıyma falan olmz geçmiş olsun bu arada inşallah hafif atlatırsınız
EtiPetito Ddddddd01 buzlukta önceden yaptığım köfte vardı onu fırınlayacağım yanına da makarna, pratik menü 😅
3children1mom Ddddddd01 Düşünüyorum düşünüyorum 🙄🤔 Kuru soğan kalmamış markete gitmeyi hiç istemiyorum şuan 😏 Poğaça börek tarzı bir seyler yaparım 🤪
ikizbabymom Mucizemsinsenn yok işte bizim öyle değil sista.Unlu bulgurdan minik köfteler yapıyoruz biz,kara mercimek,soğan,ıspanak,erik eşsisiyle pişiriyoruz