Melikeeeecansuu Bana guzel kalıcı yanı camasır yıkandıktan sonra kokusu gıtmeyen yumusatıcı önerırmısınız ıyısınıde alsam yıkandıktan sonra hıc koku kalmıyor 😔 varsa onerecegınız resmıyle bırlıkte yoruma atarmısınız
Sakinee Melikeeeecansuu yumoş hanımeli kokusu muhteşem balkon evin içi dolabın içi her yer kokuyor uzun süreli hemde
trn-mom55 Eddaliko canım ben de onu kullanıyorum ama önceden lilyum lotustu şu an sadece lilyum bu kötü kokuyor, diğerinin üretimi durmuş
Sakinee semaahmet kız a101’de falan var 28lira hatta evvelki hafta BİM’de de indirime girmiş 20liraydı ben hemen aldım 😂😂 stok yaptım yine muhteşem bir koku çok ciddiyim pişman olmayacaksın ve asla gitmiyor
Melikeeeecansuu Sakinee kac lıtresı 28 tl ben yumos mavı kucuk almıstım cok guzel kalıcı kokusu ama hemen bıtıyor kullanınca🤦♀️
herseySeninleguzel11 Melikeeeecansuu Yumoş hanımeli ve bingo soft oğluşum bu ikisi çok güzel ve çok kalıcı.
trn-mom55 Şokta belli bir alışveriş sonrası yumoşlar 13₺Ye düşmüştü mavi kullanıyorum yoktu 2 adet yumoş pembe orkide aldım fena değil
Senemmm11 Melikeeeecansuu vernel max taze gül (pembe sise) bunu kullanıyorum. Kokusu çok güzel kalıcılığı da eh işte. Ben makyaj temizleme pamuğumu yumuşatıcıya batırıp gardrobun içi koyuyorum gardrobun ici de güzel kokuyo çamaşırlara da siniyor 😍😊