Nilikra Ek gıdaya başladık 4.gündür kaka yoktu ortada . Bugün fazla ıkındı yapmış ama.tam çıkaramamış zeytin yağ sürdüm biraz yaptı ama baya ağladı.... Bu hep böyle mi.olacak. siz kabızlık icin naptınız anneler ?...
Twinkle Nilikra evet bizde aynı problemi yaşadık ne yazıkki. Yemeğine zeytinyağı damlatabilirsiniz, rahatlatır. Ben birde kuru kayısı kaynatıp suyunu içiriyordum ancak bu şekilde biraz rahatlamıştı🌸
Deletedmom115 Nilikra Canım armut ve kabak Kabızlığa iyi gelir zeytinyağı koy yemeklerine Kullandığın gaz damlası da kabızlık yapar. Bol su içir.
Nilikra Twinkle her yemeğine koyuyorum. Bazen çay kasigida zeytinyağ da iciriyirum aslinda ama bugün canim sıkıldı öyle olunca
Ayb Nilikra demir ilacı sıklıkla kabızlık yapar. Bir hafta ara verip demirden olup olmadığına bakabilşrsin. Pirinç ve patates de kabızlık yapar
Audrey_horne Nilikra sebze çorbası ya da püresi veryorsanız içine semizotuda ekleyin tam mevsimi ve kabızlığa birebir , biz o şekilde kaka yapabiliyoruz ve inanılmaz faydalı bir bitki tavsiye ederim
Ayb Nilikra anne sütüyle yapa ihtimali düşüktür ama ek gıdaya başlayınca yapabilir armut iyi bir çözüm deneyin lütfen demir ilacına da doktorunuzu da bilgilendirip onayını alıp bir süre ara verin kabızlığı düzeltip sonra bir kullanım düzeni olışturun doktorunuz sizi aydınlatacaltır. kabızlık makat çatlağı vs gibi durumlara da neden olabileceği için önemli ve hemen önlen alınması gereken konulardan biridir geçmiş olsun
FeriDeniz Nilikra bi çay kaşığı saf zeytinyağı içirmemek tavsiye etti doktor. Bir de kuru incir, kuru kayısı ve hurmayı blenderdan geçirip püre haline getir, aç karna biraz yedir çok iyi gelir dedi doktor. Bunlar çok işe yaradı.
Lliya Nilikra zamanla alışacak bağırsakları biraz zaman gerekiyor her tarife zeytinyağı ekleyin içiyorsa çay kaşığıyla içirin