Busenurd 3 aylik oğlum var doğduğundan beri mama veriyorum suan 120-125cc veriyorum ama doymuyor sanki aradan yarım saat bir saat geçtikten sonra tekrar acıkıyor gibi hipp combiotic kullanıyorum degistirsemmi acaba bu mama doyurmuyormudur?ve sizin memnun kaldığınız mama hangisi?
Mlkko Busenurd hipp sindirmi kolay bir mama o yüzden acıktırıyor.ben de sadece mama veriyorum Bebeğim bir ara mamasını içmiyordu ben de değiştirdim o zaman hipp denedim 1 ay kullandım benim oğlum da önceki mamaya göre daha çabuk acıkmaya başladı ve kilo aldırmadı bize geri bıraktım
Teacherr Busenurd 3 aylık bebek için 150cc yapmanız gerekiyor ondan doymuyor. Benım oğlum 2.5 aylık 135 yapıyorum en az. Anne sütü ve mama alıyor ayda bir kilo alıyor. Bence doyuyor
Sevgi1995 Busenurd bebelac gold veya sma yi deneyebilirsiniz ben bebelac gold kullandim hep hala devam ediyorum
Busenurd cagankusunannesiii daha az verdiğimde durmuyor maalesef mama doyurmuyormu bilmiyorum kilosuda normal aslinda
Busenurd Mlkko kilo alımı iyi ama doymuyor dediğin gibi ve ilk başından beri bunu kullanıyorum sen hangisine geçtin
MySunshine21 Busenurd Busenurd ben baştan beri sma kullanıyorum kilo alımı gayet iyi. Bir ara hipp denedim ama bi değişik geldi bize bıraktık
mervegnr 2 ay 10 günlük olduk. 2 saatte bir 60cc veriyorum. golden goat kullanıyordum, gaz nedeniyle hipp combiotic denemeye başladım 2 gündür çabuk acıkıyor 😊 bu hipp doyurmucak sanırım
Busenurd mervegnr sanırım öyle birde baya pahalı😄 iyisi olsun diyorum ama doyurmuyorsa yapacak birsey yok mecbur degistiricem
banukayagntk 15 günlük bebeğim memeyi reddediyor. Çok ağlıyor. Biberon akışına alıştı sanırım . Memeyi iki çekip başlıyor ağlamaya ama sağdığım sütü veya mamayı hemen emiyor bitiriyor. Ben 90 veriyorum ama sanırım doymuyor. Uykuya dalamıyor.
Busenurd banukayagntk ah canım o hatayı bende yaptım ilk günler sütüm gelmedi mama verdim biberonla sonra sütüm geldi göğüs ucum yoktu sagip biberonla vermeye başladım yavas yavas göğsümü tutmaya başlayınca da yarım saatten fazla emiyordu biberondan fazla fazla geldiği için göğsümü bırakmiyordu yara oldu göğsüm yine sagmaya başladım sonra dahada göğsümü almadı sutumde zamanla gitti mamaya kaldık keşke böyle olmasa ama maalesef kolaylarina ne gidiyorsa onu seçiyorlar