Zeynepnazinannesi Bebeğim 5 aylık oldu 2 aylıktan beri hırıltısı var doktor doktor gezdik bi sıkıntı yok diyor ama bu hırıltı geçmiyor 🤔
Buglem Zeynepnazinannesi kızımın da doğuştan var hiriltisi ve daha farklı sesler çıkıyordu nefes alıp verirken çocuk doktoruna götürdük KBB ye yönlendirdi KBB laringomalazi dedi 1 yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi bebeklerde gırtlak dokusu tam gelismedigi durumlarda oluyormuş 1 yaşında kontrol dedi dün götürdük biraz daha iyimis 3 ay sonra tekrar kontrol
MetehanSevda Zeynepnazinannesi 3 aylık oglum 20 gunlukken bronsiolit gecirdi ondan beridir hep var hırıltısı gecmedi halaa .. doktorum sezaryanla dogan bebeklerin cigerleri tam gelişmemis oluyor normal dogumda sanciyla birlkte tamamliyor gelismesini demisti hastaligada yakalanmasi daha kolay oluyormus bu yuzden sizinkide sezaryan mı ??
Zeynepnazinannesi Ugggg Yok hayır sanki genzinden gibi burnu tıkalı zannediyorum hemen çekeyim diyorum ama burnuda temiz
Ugggg Zeynepnazinannesi benimki binaydir öyle göğsünde yok ama burnunda hırıltı düdük gibi ses geliyo gerçi o ses geçti ama hırıltı devam temizliyorum tıkanıklık acilmiyo bı ara sanki genzindende ses geliyodunama emin değilim doktorada götürdüm oksurunve getir dedi Burda bende çok sordum ne iyi gelir diye çoğunu denedim ama hala aynı izotonikli serum varmış serummu tam hatırlamıyorum ama adı İzotonik yarın onu alcam istersen sende bi dene
Zeynepnazinannesi Buglem bende 3 aydır doktor doktor geziyorum özelinden tut devletine kadar geçecek gececi ama geçen hiç birşey yok malesef 🤦♀️
Sshhhh Buglem aynen bizdede hırıltı var doktor göğsünden gelmiyor gırtlaktan geliyor bir yaşına kadar geçer dedi
Buglem Zeynepnazinannesi demek ki senin bebeğin ses te girtlaktan geliyor düdük gibi ses te cikiyormu bizde oda vardı geçti zamanla. Hem sorun etme bnde ilk başta çok doktora götürdüm cigerden mi geliyor ses dıe amaa değil cigerden gelse kızım şimdiye kadar çok kez hasta olurdu
Mrv3 Benim oğlum 3 aylık bizde de bi hırıltı var sırtından geliyor doktora gitmedik hiç ateş burnunda tıkanıklık öksürük gibi şeylerde yok hastalıktan desem acaba kendileri mi yapıyor bi şekilde 🤔🙄
Zeynepnazinannesi Mrv3 Yaa evet benim de öyle anlam veremedim bazen korkuyorum çok yaa doktorlar anlamıyor yada bizler 🤔
Zeynepnazinannesi Ugggg onu ben denedim oda fayda etmedi 1 cc birine 1 cc birine ama o daha çok tıkadı bi ara hemen kestim
Ugggg Zeynepnazinannesi doktora götürdüm mu peki ben ilk baş çok takiyodum bronşite falan çevirir diye götürdüm bişey yok serum fizyolojik devam et dedi artık kendi haline bıraktım ev içinde tüpte su kaynattaim viks koydum içine soğan karanfil salladım koydum banyo sonrası burnunu temizledim yok yok gecmedi
Zeynepnazinannesi Ugggg Onları bende denedim götürmem mı doktor doktor gezdik korkudan bi sıkıntı yok bazı bebeklerde böyle olabilir zamanla geçer dedi ama 3 ay oldu hala geçmedi. Kim ne dediyse yaptım denedim deney tahtası gibi oldu çocuk
Ugggg Zeynepnazinannesi sende takma kafana ben on gün arayla götürdüm doktor bana ilk bebeginmi biseyi yok bukadar çok getirme hastane daha mikroplu burda hasta olur dedi ateş iştahsızlık yok içim rahat oyizden başkada bişey elimden gelmiyo
Zeynepnazinannesi Ugggg insan ister istemez korkuyor kaç aydır var tabi rabbim beterinden korusun bebeklerimizi 🙏
Zeynepnazinannesi MetehanSevda yok hayır benim ki normal doğum bence onun sezeryan normal alakası yok
Zeynepnazinannesi MetehanSevda Bazen saçmalıyorlar işte bana da bi doktor fazla emdiği içinn hırıltısı var dedi böyle bir saçmalık mı var
Zeynepnazinannesi Buglem Aman allah korusun 🙏 düdük gibi ses yok malesef sadece hırıltı gezmediğim doktor kalmadı artık o ses vallahi sinirimi bozuyor