Canogluss Anneler oğlum 10 aylik ve Ekim de nasibse 1 yaşında olucak. Suan yaz olduğu için yerde yanımızda yatiyor yatak odasında. Ama Ekim gibi kendi yatağına geçirsem diye düşünüyorum ama kararsızım daha erken mi kendi odasında uyuması için kararsız kaldım. Siz nasıl hangi vakitte geçirdiniz kendi odasina . Şimdiden teşekkürler ☺
monalissa Canogluss ben tam iki yaşında geçirmiştim, memeden de ayrılmıştı iyi olmuştu, bir de doğduğunda oda yapmamıştık, iki yaşında mobilyasını her şeyini aldık ve onun seveceği gibi döşedik, kendiliğinden hiç odasından başka bir yerde yatmak istememişti☺️
Deletedmom0099 Canogluss benim kızımda 14 aylık 2 ay sonra taşınıcam orda kendi odasında yatırayım diyorum ama bende kararsızım bekliyim burda 😊
NefesMaviDeniz Canogluss Merhaba🌸 Ayırsanız daha iyi olur sanırım kendi bir alanı olduğunun ne kadar erken farkına varırsa o kadar iyi hissedebilir. Bizim ikiz bebeklerimiz 4,5 aylıklar doğduklarından beri odaların da yatıyorlar. Ne kadar erken o kadar kolay🤗
Canogluss monalissa evet memeden kesilince çok mantıklı suan emiyor . Bakalım memeden kesilmesini bekleyebilirim ama yer de de yatırmak icime sinmiyor
Premsesanasi Ogulcan zor oldu mu? O ayda ayırmak benim de bebeğim 3 aylık ⅞ ayda ayirmayi düşünüyoruz ama vicdanim ayrı kalmaya dayanamıyor.suan
Parasetamoll Canogluss 12 aylık ayırdım gündüz uykularını odasına yaptırıyordum zaten gece beslenmesini de 8/10 arası kesmiştim gündüz memeye devam ediyordu gece sadece su vs içerdi kendi içerdi yanımıza gelirdi geri götürürdüm böyle böyşe alıştı bende 2 yaşında alışamaz diye korktuğun için erkenden alıştırdım pişman değilim bence şu an hiç alışmazdı
Canogluss Parasetamoll evet aklı ermeden daha iyi mantıklı yapmışsınız. Ucunda ölüm yok elbet aliscak alisicaz😄🤲
Muhasebeciana Canogluss pedegog adem gunes 2 yasi onermis oda ayirma icin benim kizim 11 aylik brnde yasindan sonra dusunuyordum ama guvenli baglanma kitabini okuduktan sonra 2 yasini beklemeye karar verdim
minikmerinos Canogluss ben 11 aylıkken ayrdim bir anda karar verdim yatağını odasına taşıdim bir gece 😆 çok şükür sıkıntı etmedi yan odada zaten gidip emziriyorum gece
Canogluss minikmerinos oh mis gibi bizim oda bi ucta oğlanın odası bi uçta telsiz alicam gibi görünüyor 😂
Deletedmom_16 Canogluss 7. Ayda, beşiğinden alıp kendi odasında yatırmaya başladım. Kendi kendine uyuduğu için de hiç zorlanmadım. Koyuyorum yatağına ve uyuyor.
meryembrl Canogluss 5 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı yaşamadım. Daha rahat uyudu. Tabi uzmanlar kimisi 6 ay kimi 2 yaş diyor. 2 yaştan sonra zor olabilir diye düşünüyorum açıkçası
monalissa Canogluss bende yerde yatırmıştım kızımı, emzirirken yanına inşyordum baya rahat etmiştik öylede😁
Ogulcan Canogluss ileride daha zor canım babam hep yurt dışında çalışıyordu bu yüzden annem beni hep yanında yatırdı ve sonra ben tek yatmaya korktuğum için ben ayrı yatamadım oyüzden doktor önerisi ile ayırdım Canım oğlum en ufak sese uyanıyor anne yanı beşikte dönerek uyuduğu için ve yatağı küçük olduğu için uyanıyordu şimdi akşam 9 da yatırıyorum sabaha kadar uyuyor mışıl mışıl