monalissa Merhaba arkadaşlar, İzmirden Antalya’ya gideceğiz ama uzun yola giden arkadaşlar arabada klima işini nasıl çözdünüz acaba, bebeği hasta etmekten de korkuyorum açıkçası, bebeğim tam 4 aylık,siz nasıl yolculuk yaptınız merak ettim 😇
kaansmom monalissa biz istanbuldan samsuna gitmiştik araçla bayram öncesi oğlum 18 aylıktı oto koltuğuna koydum fakat çok sıcak vardı o zamanlar cam açamıyorduk . Klima çalıştırdık sürekli fakat oda bir süre sonra gözlerimizi yakmaya burnumuzu tıkamaya başladı . Hava değişiminden mi yoksa klimadan mı bilmiyorum gelince hasta oldu oğlum . Terletmemeye çalışın mümkün olduğunca
Ayazimm58 monalissa aşırı soğutmayacak şekilde klima açtık, arada kapatıp dengelemeye çalışıyorduk İnce uzun kollu ve pantolon giydirmistim klima acikken uzerine muslin orttum kapaliyken geri aldım
Sevgiguveen monalissa 4 aylık mı çok rahat yolculuk yaparsınız korkmayın sızı emiyorsa emzirir uyutursunuz oyalamak kolay oluyor gazlarını araç dallantısında çıkarıyor ben 4 aylıkken bursadan abanta gıtmıştık geze geze kç izmite falan ugrayarak butun gun yollardaydık rahattı ama klimayı ayaklara ve cama verdi eşim çarpmıyor pyle hava dolaşımınıda açtınmı dr oyle demişti bize. Pusetle yolculuk yaptı rahat etmişti pusetten indirmedim Onunde puset ottusı vardı onu orttum emzirceğim zaman kucagıma gelcediğinde klimayı kapattım .
monalissa kaansmom evet en korktuğum konuda bu aslında, klimayı sanırım daha düşük ayarda çalıştırmak iyi olur ama işte terlememesi imkansız gibi 🌺
Nslhnsvvl Direkt yüze değil sadece ayaklara ve cama verdık ve cok düşük ayarda açtk klımayı. Arka koltuga yumusak bir şey serdim yorgan gibi ona yatırdım uykusu geldıkce orda uyudu rahat etti
monalissa Nslhnsvvl bizde aynısını yapalım o zaman, klimadan korkuyorum ama düşük ayarda sizin dediğini gibi daha iyi olacak gibi 🌺
monalissa Ayazimm58 bizde öyle yapsak iyi olacak gibi, şimdi daha da sıcak havalar, zıbınla bindirip terlediği an klimadan koruyabilirsem hasta olmaz inşallah☺️🌺
monalissa Sevgiguveen arabada genelde uyuyor aslında, gaz olayımızda 40’ı çıktıktan sonra kalmadı şükür ama işte havalar çok sıcak olunca mecbur klima açılacak ondan nasıl koruyacağımı düşünüyorum, sizin yöntemdw güzelmiş, deniyeceğim☺️Çok teşekkürler 🌺
Sevgiguveen monalissa rica ederim yardımı olursa 37 gunlukken denize gıttı bu bebe oyle carpılmadı inşallah sızınde bırsey olmaz klima çarpcak oldumu kışında yazında carpıyormuş aklınızda olsun :😌
BusraAsel Merhaba bebeğim 2.bucuk aylikti istanbultan tokata 12 saatlik yolculugu otobüsle gittim cokda rahatti Allaha sukur aksam uyku saatine yakin 21.00 otobusune bindim binince emzirdimm ve uyudu gece 1 -2 kez uyandi emzirdim altini degistirdim tekrar uyudu rahat gecmisti insallah sizinde oyle olur 😊