birannebirevlataybars38 Merhaba bayanlar benim oglum suan 2 ay 19 günlük geceleri normal olarak 3 saate bir emzirmek gerekiyor ya benim oglum 2 de uyuyor yada bazen 1 de 5 6 gibi uyanıyor bende uyandırmıyorım gece rahat uyusun diye sizce uyandırmalıyım
anayimbennana birannebirevlataybars38 benimde oğlum 2.5 aylık doktor artık geceleri uyandırma acıkınca kendi kalkıcak demişti ama ana yüreği işte az önce emzirdim 😅
birannebirevlataybars38 anayimbennana kıyamıyorum uyandırmaya ya ikilemde kaldım çok ne yapsam üzülüyorum
birannebirevlataybars38 Ya 4 bucuk saat bile olmaz kendi kalkar da küçük ya hala o yuzden dedim kıyamyırım da kaldırmaya
Mommy_bee birannebirevlataybars38 ben hep uyandiriyordum ama başkalarına uyandirma demis doktorlar. Denemek istedim kendileri uyaniyorlar zaten genelde. Gecen gece 6 saat uyanmamislar biz de uyuduk. Ne yapsam bilemedim. Doktorda gece 1 defa beslensin demisti.
Yasemin89- birannebirevlataybars38 uyandırmanıza gerek yok benim doktorumda öyle demişti. acıktığında uyanıyorlar zaten ben hiç uyandırmamıştım.
Fatma97 birannebirevlataybars38 canım hiç uyandırma benim bebeğimde iki aylık 16 günlük iki aylık kontrolümüzde doktor gece uyandırma o zaten acıkınca uyanmaya başlıcak demişti kaç bazen benim bebeğimde 6 saate kadar uyuyor hiç ellemiyorum acıkmaya başlayınca gözler kapalı ellerini emmeye başlıyor o zaman kalkıp doyuruyorum
Kubrakuuckkk birannebirevlataybars38 Benim kızımda 2 buçuk aylık ve geceleri bazen deliksiz 6-7 saat uyuyor doktorumuz kilosu iyi olduğu için geceleri Sakin uyandirmayin uyku düzenini bozmayın dedi ben 5 saatte 1 e kuruyorum saati bazen 6 saati de buluyor artık büyüdüğü için çok uyandirmayin derin.
KevserKaan birannebirevlataybars38 Bende hiç uyandırmıyordum acıkınca kendisi gayet güzel uyaniyo. Gece uykusu çok önemli bence dokunma uyusun. Zaten kendisi belirliyo uyuyup uyanacagi saati ❤️
Alminazli Uyandirmadan alıp ezirilebilirsiniz ben öyle yapiodum sakince alip yatağından memeye yaklastirinca hemen emiodu zaten geri sakince yatagina koyyodum hic uyanmiodu