Selbal Tatil için 6 aylık bebeğime nasıl bir simit alayım sizce? Deneyimli tatilcilerin tavsiyelerine ihtiyacım var. 😇 bebeğimle ilk tatilimiz güzel geçsin…
Laden Selbal swimtrainer markasınınkine bakabilirsiniz. Kızım 2 yaşında bu yıl kullandık. Çok memnun kaldım🌺
evlimutluedizli Selbal biz de oğlum 6aylıkken tatile çıktık, swimtrainer markasının 3ay-4yaş arası simidini aldık. Çok çok memnun kaldım. Bebeğim suda çok rahat etti, devrilme, dönme vs yaşamadık. Şimdiden iyi eğlenceler🙏🏼🌸
[silindi] Selbal ben de swimtrainer aldım. Gölgelikli olanlar bebeğin vücudu su üzerinde hapis gibi kaldığı için önerilmiyor. swimtrainer ile suya değmeyen yeri yok. Fiyatı bir tık yüksek. Dolap gibi uygulamalarda bulabilirsiniz 2.elini
Bebitom_3 Selbal ben boyuna takılan simitlerden aldım tüm vücudu suyun içinde kalıyor başınada şapka takıyoruz güneşe maruz kalmıyor güneşlikli olanlar çocuğun vücudu dışarda kalıyor ve üşüyorlar
Selbal evlimutluedizli peki şapka olarak ne kullandınız. Yada tavsiyede bulunacağınız, mutlaka götürün, yapın dediğiniz bir şey var mı?
Laden Selbal 3ay 4 yaş olan en küçüğünü alabilirsiniz. Ben 2-4 yaş aldım mesela büyük değil. Gölgelikli olanlardan hiç kullanmadım bilgim yok malesef☺️
[silindi] Selbal ebebekte de var bu arada açıp incelemek isterseniz bence de çok kullanışlı bir ürün ancak instamomlar bunu kullandığından beri acayip fiyatı yükseldi
[silindi] Selbal beni ki 5 aylık, yeni kullandım valla hiç öyle bir sorun yaşamadım. Ayarlanıyor sırt ölçüsü