Adelezra Kızım doğdu doğalı ne uyku sever ne yemek yemesini hatta suan tam 2yas 4 aylık saat 00:55 daha yeni uyumak üzere ! öğleni bıraksak (onuda zorla uyur) erken uykusu gelio bu defa sabah 4-5gibi uyanıo napıcamı sasırdım ben
CekirdeksizLimon Adelezra “Uyku, uykunun mayasıdır.” Diye bi söz okumuştum uyku eğitimi veren bi sayfada. Akşam uyumaz diye gündüz uykularından kesmeyin derim.
Mrngz Adelezra uyku oncesı bı dus aldırıp suda yorsanız onu sonra uyutsanız belkı ıse yarar benımde kızım 15 aylık 12 den once asla uyumazdı oyle oyle suan 10 a cektım uykuyu tabı gunduz uykuyu tek e dusurdu kendısı bırde parka falan cıkabılırsınız aksam uzerı
Ygz30 Biz 21 aylığız aylardır 12 den önce uyumaz.Oğlum uykuya çok direniyor.Bugun mesela 01:30 uyudu.Yıprandım.Sabahda 8:30 da uyanır
Mualdu06 Adelezra melodi uyku var instagram da onların fiyatı uygun 750 TL denilmişti en son isterseniz Bi bakın
MucizeKalbim Adelezra benim aldığım eğitim 750tl ek bi disarda uyku eğitimine aldim 1000tl ve güzel ilerliyoruz
Adelezra Mrngz yemin ederim heeeepsini yaptım ama birtek yüzünce daha kolay uyudu da kısın nerde bulucam havuz
Balkes Adelezra beni. Oğlumda öyle yemek yemesi kavgalı uyuması kavgalı. Gunduz uykusunu bırakmayı denedim daha kötü oldu . Beni gören Allah sabır versin diyo . 9 aylik kizim var o da öyle delirmek uzereyim