Dery Merhaba arkadaşlar, 10 aylik bir kizim var. Geceleri sürekli gaz sancisina uyanıyor yatakta oturup ağlıyor ikiniyor kocaman adam gibi gaz çıkarıyor. Bebekken bu kadar gaz sorunumuz olmadi. Gece kaç kere uyanıyoruz bilmiyordum Yaşayan varmi acaba?
Mehtapakgl Dery 7 ahlık oğlum o da bu aralar çok ıkınıyor büyük insan gibi gaz çıkarıyor arada uyandırıyor onuda. Emziriyorsanız. Yinede dikkat edin derim. Ben emziriyorum sütüm yapıyor belliki. Birde ufak ufak ek gıdaya geçtik. Üşütmüş olabilir belki. Bir sürü sebebi olabilir. Sık sık banyo esiyorsa o etkilemiştir. Farkına varmadan ayakları terliyor o etkilemiştir. Ya da bugünler devamlı yediği bişi varsa o yapmıştır
Dery Mehtapakgl emziriyorum evet süt alerjisinden şüpheleniyoruz süt ürünleri vermiyorum. Günlük duş yaptırıyorum ama bu kdr nasil etkiliyor anlamıyorum. Kac gecedir böyleyiz.
Mehtapakgl Dery şöyle 1 hafta kadar siz yesiklerinize dikkat edin. İlk doğduğu zamanlar gibi. Baktınız hala olmuyor bir götürün doktora. Yazık kuzuya. İnsan çocuğu ağladıkça kendisini tutamıyor