Pinareslem 2 - 3 gündür gazı var bebeğimin üzümden sanırım gaz yapacak bir şey yemiyor çünkü daha önce yediği şeyler
Alpbeybi Pinareslem gazlı bebeğe her şey gaz yapıyor maalesef. 🥲 Yapmayacaksa da istediğini ye yapmıyor. Ben her şeyi yiyorum, kurubaklagil falan. Mesela üzüm de yerim hiç değişiklik farketmedim 🙌🏻
Ebruseyda Pinareslem bende bunu farkettim ve sorguluyorum bı kaç gündür baya üzümn yiyorum ve huzursuz bebegim
bitterdelisi244 Pinareslem üzüm yapar gaz.. gazlı bebege yapan herturlı yapar dıyorlar da alakası yok. dogum yapar yapmaz mercımek corbası ıc bakalm gazdan mafoluyorsun. uzumde asitli bi meyve oldugu ıcın gaz yapar ben yesem suan banda yapar gece gece
Pinareslem Alpbeybi Bebeğim 1 yaşında gaz sorunu geçmişti bı kaç gündür var geceleri özellikle çok oluyor son zamanlarda üzüm yemeye başladı farklı olarak herhalde o yaptı diyodum bende
Alpbeybi Pinareslem üzüm alerjik diye hatırlıyorum yanlış bilmiyorsam belki de ondan olabilir. Yanlış yönlendirmek istemem. Siz benden daha deneyimli anneymişsiniz benim bebe daha 2,5 aylık olacak 🙈
Pinareslem bitterdelisi244 Evet yeni doğum yaptığım zamanlar bende içmiştim gaz yapmıştı 6. aya kadar bı daha içmedim 6. Ay dan sonra da deneyerek iciyodum
Pinareslem Ebruseyda Benim bebegim de çok seviyorum üzümü görünce istiyor ama vermem bı daha gazdan uyuyamıyor
bitterdelisi244 Pinareslem yani o yuzden doktorda dıyor zaten yedıgınıze dıkkt edin diye o yuzden ınanmıyorum ben. gaz yapıcı bıseu yemezsen cocugunda okdar gaz olmaz