Musmutluanne Yavrum daha 2,5 aylıksın bu ne asilik yaaa🤦🏻♀️ Üstünü açmak için erken değilmi? Ne zaman kalksam o üstünü açmış çoraplarını çıkarmış😂😂
Slmasnl Musmutluanne çok hareketliyse demek 😄 ayaklı ince polar gibi tulumlar lcw da falan onlardan giydirin şimdi havalarda ısınacak 😊
Alina19 Musmutluanne benimkide 3 aylik 2.5 ayliktan beri üstünü acmaya basladi ayaklarini kaldirip atıyor ustunde ne varsa birde asagi kayma huyu var reflu yataginda yatiyor. Ben ortuyorum ustunu o acıyor ben ortuyorum o acıyor sürekli boyle. Kundak yapiyordum onda bile aciyordu.
Adensu Musmutluanne benim bebegimde oyletdi suan 4 aylik olduk hala corapsiz cok seviyor corap istemiyor aykalarini birbirine sutunce hpsuna gidiyor guluyor ama o ust hep aciliyor
Musmutluanne Alina19 😂😂😂 kundağı bizimkide açıyor kollarını bir gün bile koyamadım kundağa ağlayarak uyandı sıra ayaklarda
Slmasnl Musmutluanne kışın da kalın uyku tulumları var onu giydirip yatırırsın üstünü de örtmene gerek olmaz biz kışı öyle geçirdik 1.5 yaşında
Ugggg Musmutluanne ben bugün markete gittim ağladı kucağıma alayım dedim çoraplar full çıkmış Allah'tan düşmemiş arabadan:)