Mirac_21032019 Minikprenses_1 muhafazakar otel nasil oluyo yanlis anlamayin cidden bilmiyorum o yuzden soruyorum
Abf Minikprenses_1 2015 te tesettürlü arkadaşıma club famillia ya gitmiştik, erkek ve kadın plajları ayrıydı tabi havuzları da, güzeldi begenmistik
Yagmur46 Minikprenses_1 Antalya da Bera hotel var. Konaklı da sanırım. Oraya da bakın derim memnuniyet çok fazla.(ben gitmedim)
Yagmur46 Mirac_21032019 İslami konseptli otel, yani havuzu filan karışık değil. Ben de hiç gitmedim ama sanırım anlatabildim 😇🥰
Minikprenses_1 Mirac_21032019 Tesettürlü bayanlar olanak sağlanan oteller, erkek bayan ayrı havuz v.s yada bir olsada kapalı olma şartı olan..☺️
Zubus Sea star otel alanyada çok güzel bir yer alkol yok bikinili mayolu kimse yok kadınların plajı ayrı isterseniz ortak olanda var çok güzel yerdi 😍
Hcrblt Zubus O oteli şuan takip ediyorum gerçekten güzel biyere benziyo seneye kısmetse düşünüyoruz bakalim🤭🤭
Mom622626 Minikprenses_1 evlenmeden önce ailemle altis resorta gitmiştim, memnun kalmıştık yeşillik içinde güzel bir oteldi. Zaten tek gittiğim bu tarz otelde bu diğerlerini bilmiyorum😅.