Mirosunannesi 10 günü geçiktir sık uyanma problemimiz vardı en son 14 kere falan uyandk öyle söyleyim. Şimdide yattığımız odada uyutmaya çalışıyorum gözleri kapanıyor ama uyumak istemiyor ağlıyor ıh ıh diye memeye bastırıyor tv olan odaya giriyor susuyor ama 5 10 dk sonra tekrar uykudan ağlamaya başlıyor en son ayakta uyuyarak gidiyor neden olur bu yardım edin dr a götürdüm idrar vs verdik her şeyine baktı sıkıntı yok diş bu kadar olur mu böyle😥 / 5 ay 27 günlük
Minik12 Mirosunannesi malesef oluyor beş dakika da bir kalkıp bağıra bağıra ağladığı günleri biliyorum atak haftadıda eklenince daha da zor oluyor tez vakitte geçer inşallah 🌸
Cancansmom Mirosunannesi diş bu kadar olur mu böyle😥 Oluyor,demekki cok agrisi var. Alerjisi yoksa anason kimyon kaynatip,suzdurup temiz ince bir muslinden icirin. Uykusunu getirir,gazini cikarir,rahatlar biraz. Ama alerjik durum yoksa tavi,anason bazi bebeklerde alerji yapiyor.
Mirosunannesi Minik12 inşallah 😞 akşam 9 da uyur gece de sadece 3 kere falan emmeye kalkardı yavrum ya çok üzülüyorum
Mirosunannesi MucizeKalbim ediyorum ama maalesef gündüzleri yarım saat uyuyor devam etmiyor 2 3 saatte bi yarım saat uyuyor işte
Balanne_ Mirosunannesi herşeye baktınız hasta falan da değilse diş ise diş jelleri var doktorunuxa sorun sürün rahatlatıyor cocukları biz oyle atlattık o dönemi
Mirosunannesi Balanne_ sorucam eve dönünce diş değil dedi burda gittiğimiz doktor ama iki alt diş yeri bembeyaz kökü nasıl diş yok der anlamıyorum
egelisamom Mirosunannesi Bende aynı komudan müzderiptim taki yeğenlerindem kalma çingen beşiğini koyana kadar çok rahatım mikirdadıkça bir kere sallıyorum o en az 7 8 defa kendi sallaniyor uykularimiz düzene girmeye başladı çok şükür kesinlikle alıp takın çok iş gören birşey uyumayan bebisler için :)
Gupssse Mirosunannesi öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bebeği huzursuz eden şeyler varsa o da uyutmuyormuş biz daha küçüğüz ama çok araştırdım bekki sana da faydası olur. Oda sıcaklığı nasıl? Kıyafetinin çorabının rahatsz ettiği yer var mı ? Poposunda ya da boynunda pisik var mı? Altı temiz mi? Karni tok mu? Gazi var mı? Ortam sesi ışığı nasıl? Bir de yarim kundak da ise yarıyor ama fazla sıkmadan ;) Banyosunu ne zaman yaptı? Aklıma gelen bunlar ağlama krizi geldiğinde acaba hangisiydi diye bulana kadr omrumden 10 sene gidiyordu.
Mirosunannesi Gupssse yok neler neler denedim uyku öncesi banyo masaj asla istemiyor banyo daha çok sersemletiyor benimkini o yüzden öğlene çektik banyo saatlerini. Ama 9da uyurdu gece bi emmek için 3 4 kere kalkardı şu 10 günde ne olduysa oldu uykuya direnmekte 3 gündür var oturduğu yerde bayılana kdar direniyor işte :(
Gupssse Mirosunannesi unutmusum bir de nebe süresi var youtube da mahir hoca dan açıyorum o da ise yarıyor
egelisamom Mirosunannesi Marka yok canım internete çingen besigi yaz çıkıyor uygun birşey 100 TL gibi
Neviiinnn Mirosunannesi olur ki hem de fena olur bebekleri en çok zorlayan şey diş malesef tüm düzenleri bozulur doktorunuza danışarak rahatlatıcı ürünler kullanabilirsiniz isterseniz
Mirosunannesi Neviiinnn odada ağlıyor tv olan odaya gelince daha sakin mesela o neden olabilir ki ordada durunca mızıklanmaya başlıyor tabi orda ağrısını mı unutuyor acaba ☹️
Neviiinnn Mirosunannesi tv olan oda her zaman vakit geçirdiği yer olduğu için daha rahatlatıcı olabilir onun için bi anda dikkati dağılır kendi acısını unutur ama kısa bi süre 😍 en fazla 10 dk sonra başlar mızmızlanmaya hele bi de diş ağrısıyla birlikte çok uykusu varsa