BBBuse Avci-1 zeka kartları, oyun halısı, ona kitap okuma, hisirtili kitaplar, sarki açıp ona söyleme ve beraber dans etme, eline bir şeyler verip tutmasını sağlama,ayna karşısında kendisini incelemesini sağlama, evi gezdirip esyalari incelemesini sağlama
Sevgiela Hasanbazid bizde öyleyiz ve kendi sırt üstü yatarken dönmüyor 3 ay 25 günlüğüz acaba ben mi acele ediyorum erken mi
NurrA Biz oyun halısıyla oynuyoruz farklı yüzeylere dokunuyoruz mesela peluş oyuncağı kumaş plastik amigurumi vs vs keşfediyoruz bol bol dün küçük boy pet şişenin içine boncuk koydum renkli birazda su ağzını da silikon tabancası ile yapıştırdım ki çıkmasın diye aşırı ilgisini çekti gözlerini ayırmıyor dans ediyoruz ayna karşısında kendini inceliyor hani Asel Hafsa nın gözü burdaymışş ne renk giymiş pembe giymişş nasılmış kıyafeti elbiseymişşş sonraaa şarkı söylüyorum egzersiz yaptırıyorum masaj yapıyorum eline yapıyorum şimdi hanimiş ayağı kızımın burdaymışş diye bi de sürekli konuşuyorum en olmayacak şeyi bile sürekli anlatıyorum elimdeki bardağa bakıyorsa bu bardak anneciğim bak içindeki de su içiyor anne sende ister misin vs vs böyle yani keyifle geçiyor günlerimiz çok şükür 🤗