Ebruli101 Ikrazumra19 dolap gardrops kullanıyorum ama ben sadece kendi fazladan kullanmadgm şeyleri koydum 4 satışım oldu ama komisyon kesinti çok oluyor insanlar da en dip fiyatı istiyor herşeyde çok meşakkatli gerçekten 😌
Doctorr Elinipek bende hobi olarak istanbuldan alıp satmayı düşünüyorum, nereyi önerirsiniz satış için instagram, trendyol veya başka bir platform
Usengeccanee Ebruli101 canim benim çok kıyafetim abiyem var dolaptan falan nasıl satabilirrim nasıl oluyor
Ebruli101 Usengeccanee Uygulamayı indir Kuzum ürünlerini yükle karmaşık değil zaten takıldığın yer olursa sorabilirsin 🥰
Usengeccanee Ebruli101 peki satış oluyor demi uzun süre kalıyor mu yoksa şans meselesi mi 1 2 kere letfoya koydumda sarılmadı 🤣
Ebruli101 Usengeccanee benim mesela bebek arabası var 800 TL ye koydum öyle teklifler geliyor ki 500 falan , yardımcı da olmak istiyor insan ama uygulama çok kesinti yapıyor örnek veriyorum 100 TL ye sattığım şeyden 87 TL kalıyor
Yaseminnykn Usengeccanee ben tunihim koydum çok isteyen oldu komüston 6 buçuk alıyolar bana bişey kalmadığı için sildim uygulamayı
Usengeccanee Yaseminnykn yani mesela 50 tllye ürün koyuyorum 6.50 tlyi uygulama alıyor demi kargo falan ekstraya giriyor yine müşteri kendi odicek demi
Yaseminnykn Usengeccanee 50 liraya satarsın 44 liraya falan size geliyo kargoyu karşı taraf ödüyo size bağlı ister siz ödüyorsunuz ister karşı tarf
Ebruli101 Usengeccanee Aynen canım gidiyor maalesef gardrops da 200 TL altına kesinti olmuyor kargo ücreti yok dolapta ürüne göre kargo ücreti var 16 TL ye kadar onu istersen sen karşılıyosun istersen ürüne yansıtıp müşteri karşılıyor 😊