minikaa Çevrenizde bu hastalığa sahip kimse var mı? Tedavi oldu mu ailesi nelerle karşılaşıyor veya bu hastalığa sahip kişiye nasıl davranırsak daha kolay aşarız? Fikirlerinizi bekliyorum
Merisuu minikaa galiba benim kaynanamda dediğiniz hastalığa yakalanmış 10 cümle kuruyo dokuzu yalan biri şüpheli
CatBoy minikaa Var kuzenim. Yalan söylüyor ve buna inanarak gerçekmiş gibi yaşıyor. Tedavi görmüyor. Ailesiyle sürekli kavga eder evi terk eder bir süre sakinlesip geri döner.
minikaa Deletedmom4440 olur olmadık şeye yalan söyleme gereği duyuyor. Örnek veriyorum gelirken ekmek al diyorsun eve almamış geliyor niye almadın dediğinde kalmamış baktım diyor ama aslında baktığı falan yok. Bu en kısa en basiti tabi daha farklı şeyler de oluyor
minikaa CatBoy ailesi için çok zor olmalı bu durum anlayabiliyorum, tedaviye ikna etmek çok zor oluyormuş
minikaa Ekici35 kaynana hastalığı sanırım bu 😂 ama keşke benim de kaynanamda olsa dediklerine inanmaz geçiştirir geçerdim 🤦🏻♀️
minikaa Ekici35 kaynanam var aramız iyidir bizim de benim eşimde var bu sorun o yüzden dedim keşke eşimde olmasa da kaynanamda olsaydı 🤷🏻♀️