Cankuzuannesi Kızlar 20 günlük bebeğim için mommy’s bliss aldım çok gaz sancısı var günde kaç defa kullanabilirim ve aç/tok karnına fark eder mi bilgisi olan var mı acaba
Aysdemir Cankuzuannesi merhaba, ben gazlı bebeğim için kullanıyorum gunde 15ml veriyorum. 2 ml 2 ml 1 güne bölüyorum
Cankuzuannesi Anne4 çok gazı var ve biogai de dahil olmak üzere iki haftadan itibaren kullanılabileceğini gördüm burda çoğu kişiye doktoru vermiş hatta, bunun da üstünde öyle yazıyor bilmiyorum
Cankuzuannesi Aysdemir merhabalar cevabınız için teşekkür ederim bebeğiniz kaç günlük? Benim 21 günlük dün başladım çünkü çatlarcasına ağlıyor :( ben de 4 haftalıktan sonra gece olanını da alıcam sanırım gece uykularımız da yok :(
Aysdemir Crn1996 evet full kullanıyorum sırınga ile agzına sıkıyorum yada biberon ile mamanın icine karıstırıyorum. Denemedigim gaz damlası kalmadı en iyi bu geldi
Aysdemir Aysdemir Crn1996 gece icin ayrı var ama ben gece ve gündüz kullanıyorum.şimdi geceden de aldım onuda deneyecegim oda daha iyi uyutuyormus.
Aysdemir Cankuzuannesi bebegim 50 günlük 1 aylıkken kullanmaya basladık onun oncesinde baska gaz ilacı kullanıuorduk etki etmedi. Organik oldugu icin kullanırken sakınca gormedim. Doktorumada danıstım