Jdjdjdsj Bebeğim sünnet olucak inşallah devlet hastanesinde ameliyathane oluyormuş ben giremiyormuşum yaptırmak istemiyorum yalnız bırakmak istemiyorum yaşayan var hanımlar
herseyguzelolacakk Jdjdjdsj özelde yaptırdım ben. Her anında yanındaydım. Ama devlet hastanesinde ameliyathaneye almıyorlar evet.
CatBoy Jdjdjdsj Özel hastanede yaptırdık 3 aylıkken almadılar yanına ameliyathane kapısında bekledik. Yarım saat yarım asır gibi geçmişti.
ozgeefem Jdjdjdsj özel de yaptırmıştık beni de almadılsr içeriye pandemiden dolayı. Bizimki 15 dk fslan sürmüştü ama videolar fotoğraflar hep saniyesinde atmışlardı bana
bikerem Jdjdjdsj 2.5 aylikken yaptirdim,sirf her aninda sarilayim yaninda olayim diye ozelde yaptirdim
ftsdmrhn Biz ozelde yaptırdık Şubat ayında, ama kovidden dolayı bizde giremedik ameliyathane ye. Yarım saat sonra geldi zaten. Ne ağrı ne sizi bişey olmadı
Jdjdjdsj ozgeefem video fatograf falan olsa benim içinde tamam ama artık yabancılaşmayı falan yeni öğrendi içeride çok aglar ben olursamda aglar ama en azından yanında olurdum geç kaldım sanırım sünnet ettirmek için
ftsdmrhn Jdjdjdsj yani ben biraz soğuk kanliyimdir. Ne çocuklar var türlü türlü hastalıklarla boğuşan ben onları düşündüm. Ki benimki daha 2.5 aylıktı sünnet yaptırdığımız da. Sonuçta çoğu bebeğin olduğu bir olay abartwcsk ya da dramatize edecek bir durum yok bence
ozgeefem Jdjdjdsj keşke biraz daha küçükken yaptırsaydınız. Biz 3 aylıkken sünnet yaptırdık birde ben sünnet olmadan 5 dk önce sütümü sağıp doktora verdim oğlum anne sütünü içip bitirene kadar sünneti bitmişti. Eğer imkanınız varsa böyle deneyin belki rahatlar
Jdjdjdsj bikerem benimde durumum olsa asla düşünmeden götürücem ama bu aralar durumum yok biraz beklesem 7 aylık ve 2 yaş arasında önermiyorlarmış ne yapıcam bilemiyorum
CatBoy Jdjdjdsj Görmek daha çok canımı acıtırdı eminimki. Çabuk iyilesiyor. Sonrası güzel olacak büyüdüğünde hicbirsey hatırlamayacak o güne dair.
Wanderlust Jdjdjdsj biz 2 aylikken yaptirdik ozelde esimle birlikte girdik ama girmeye izin vermeselerdi yine de yaptirirdim cok ufak bir operasyon zaten endise edilcek bir durum olmuyor yanindayken gormek daha zor gelebilirdi oyle dusunun ne kadar erken o kadar iyi bence daha da ertelemeyin niyetine girmissiniz bir an once olsun bitsin. Simdiden hayirli olaun 🌸
CatBoy Jdjdjdsj Kesinlikle yaptırın erken dönemde öyle rahat edeceksiniz ki. Emeklemeler başlamadan havalarda sıcakken altını açık tutarsınız gün içinde daha hızlı iyilesiyor. İlk çıktı ameliyathaneden bir o zaman ağladı. Düzenli pansumanla 3 güne iyileşmeye başladı. 1 haftaya tamamen iyileşti. Şuan iyiki diyorum 2.5 yaşında.
Jdjdjdsj CatBoy sırf bende hemen iyileşsin diye yaptırmak istiyorum ama o içerdeyken ben basıl dayanırım bilemiyorum
Seyma55 CatBoy bnde yaptrm 21 aylk oğlum pansumani nasil yaptnz acaba krem sürdükten snra sadece bezini mi bagliyordunuz ? birde nekdr sonra banyo yaptrdinz
-Alp- Jdjdjdsj şubat ayında özelde yaptırdık covid dolayısıyla ameliyathaneye alınmadık. Asır gibi geçti yarım saat 🤭
Seyma55 Jdjdjdsj doktorlar 2 yaşa kadr öneriyor canm .2 ve 6 yaş arası önermiyorlar .Bende dun yaptrdim oğlumu 21 aylk ve hareketlenmeye baslamadan yptrmak cok daha iyi
-Alp- Jdjdjdsj bence kendi hislerinizden ziyade oğlunuzu düşünün. İleride daha travmatik anılar yaşamaması adına erkenden yaptırmanız daha iyi. Ben anne olarak yarım saat beklerken zorlandım ama herkesin çocuğu haftalarca ağlarken bizimkinin pipisi 3 günde iyileşmişti. Bu da büyük bir artı ☺️