sevdanurrrrr dominantteyze bu aralar salgın var benim kızımda kustmustu isal ates geçen hafta acildeydik gecmis olsun
26es1965 dominantteyze reflüsü var mı bebeğinizin benim oğlumunda fışkırır tarzda kusması vardı bebekler için olan gaviskon verdi doktor reflü dedi 3 gündür kullanıyorum geçti elhamdulillah
dominantteyze Tatlican Goturdum kan idrar temiz ama 3 kez kustu 1 hünde ve çok boğaz enf vardı ondan olabılırmı acaba
cinarinannesiiii dominantteyze aynısı bende de oldu kustu herdeyi temiz çıktı ama gazlı bebek dedi 5 aylık oğlum bu ara da ondan sonra kendiliğinden geçti
Ela-ecrin44 dominantteyze reflü de olur canım geçici bi durum emziriyorsan yediğinden sütüne geçmiştir ya da kullandığın mama dokunuyordur
Zumra_zelalim dominantteyze evet benim kızım da olmuştu gün içinde cıplak ayakla duruyorsa bebekler ayaktan üşütüyor hemen o yüzden mümkün olduğunca çorap giydirin 💚
cinarinannesiiii dominantteyze evet ağzından burnundan hemde musluk gibi akıtıyordu beslemeye korkuyordum
Zumra_zelalim dominantteyze evet kusuyordu fışkırarak ne zaman öyle kussa anlarım migdesini üşüttügünü
dominantteyze Ela-ecrin44 mamayo 3 aydır kullanıyorm bebelac dokunurmuki bilemedm ek gıdadan sonra kusuyor genelde