Aycn1999 kuzum meme reddi başlamış benim oğlum da öyle olmuştu kafayı çeviriyordu memeyi görünce bile ağlıyordu bebeğini banyo yaptır üzerini giydirmeden havlusu İLE emzir kendi üstünde de bir şey olmasın ten tene teması uygula biz o şekilde emmeye başladık şimdi 6 aylık emiyor bi sorun olmuyor ama sana tavsiyem sakın biberon verme ben biberon emzik bu dönemde hiç kullanmadım kendi sütünü sağ kaşıkla içir mama vereceksen de kaşıkla içir kaşıkla az içince sinirlenip geri memeye dönüyorlar ama sağıp anne sütünü ver senin kokunu sütün tadını unutmasın yatarak emzirmeyi dene uyku arasında emzir hemen uyanmaya çalışırken çıkardığı sesi takip et hemen emzir öyle öyle emmeye devam eder ben ağlıyordum emmiyor diye enönemli şey sakın strese girme her bebek emecek diye bir şey yok sen ne zaman sakin kalır sakin davranırsan o zaman çok daha Kolay olue herşey besledikten sonra da 2 saat tut 2 saat sonra emzirmeyi dene bebeğin acıkmasına fırsat ver inşallah geri eskisi gibi bol bol emer senin de yüzün Güler 😉🌹