bebekhikayesi_1 Arkadaşlar saat 19.15 de ilk doz biontech aşımı oldum. 7 buçuk aylık bebeğim var. Emzirmeyi kesmedim. Şu an gayet iyiyim annem ile birlikte 15 dk ara ile olduk. Soru sormak isteyen varsa farklılık hissedersem herşeyi paylaşacağım.
Prensannesiyimm bebekhikayesi_1 bende ikinci dozu oldum hiç yan etkin yok ya normalde de çok hastalanan biriyim bağışıklığım güçsüz benim ama bilemedim
birfincannkahve bebekhikayesi_1 Geçmiş olsun. Ben de ayın 25in de ilk doz Biontech aşı olcam, emziriyorum oğlum 8 bucuk aylık. Vurulduktan kac saat sonra Emzirmem gerekiyo acaba.
Prensannesiyimm bebekhikayesi_1 Bilmiyorum ki ama ilkinde çok hafif yan etki oldu vurulduktan 15 20 dk sonra ikincide hiç birşey yok
bebekhikayesi_1 Prensannesiyimm süpermiş siz çok şaslılardaneınız demekki. Bakalım ben hangi taraftarın😁
bebekhikayesi_1 birfincannkahve ben hemen emzirdim. 15 dk hastanede bekledim öyle söyledi aşıyı yapan. Sonra eve geldim 15dk da yol sürse yarım saat içinde emzirmişim. Zaten çocuk doktorumuz böyle istemişti biontech olmanı ve emzirmeye devam etmeni öneririm demişti.. benim bebek bir de diş çıkarıyor o yüzden memeye daha düşkün şu aralar durmadan emiyor.