Sinems16 teliyeva95#14213463 Feteliyeva95 sutum yetmedi doyurmadi mamaya basladik mamayla devam ediyoruz gem emiyo gem mama iciyor
BBBuse Feteliyeva95 kilo alımı normalin altında kalırsa doktorunuz mama takviyesine başlatır kontrolunuzde doktora danışın
cnsgrn Feteliyeva95 bol bol su icin rezene icin bide ben bestlak damla kullaniyorm faydasini göruyorm. Tabi yedigim ictigime de dikkat etmeye calsyrm bulgur tahin pekmez helva dut kurusu kaynatiyorm komposto özellikle kayisi sekerli seviyosaniz bol atin yapip icin
Tugceynr Feteliyeva95 benmde son 2 ayda 200 gr 200 gr almıştı halbuki sütümde vardı sağıp buzluğa bile koyuyordm yaramıyordı demekki doktorumuz mama başladı günde 3 kere 90cc bol bolda beni emiyo. 1 haftada 400 almıştı çok şükür
Prlkcansu Benimde kızım 5,5 aylık sanki artık doymadığını düşünüyorum sütüm var ama az emiyor çişli bezler artık daha hafif gibi geliyor bana ☹️ Bende burda kalayım bakalım
Gnl-2209 Merhaba bol bol su içmelisiniz ama ben ekstra olarak baharatcilar da milk tea bir çay var süt yapıyor al ve iç küp şeker bir bardağa 3 adet atıyorsun yatmadan önce iç yat ins artar ☺️
Ada-Uras-Asya Tugceynr benim kızımda 3. Buçuk aylık we 1 Aydır 100 gr almış bu aralar emmiyor sütüm war mama wermek istiyorum ama biberon tutmuyor nasıl alıştırabilirim hep aç olduğu için ağlıyor
Tugceynr Ada-Uras-Asya şırınga deneyebilirsiniz. Ben doğumdan sonra diş problemleri yüzünden sık sık kayı valideme süt sağıp bıraktğm için benm kızım doğduğndan beri tutuyor biberon.
Paradiseeeee Feteliyeva95 sütğmcpgalwtösnın tek yolu bol su içmek ve sık emzirmek emdikçe artıyor yarım saat de bi 1 saat de bi vereceksin. Ki artsın sıvı çok önemli bol bol bol hele bu yaz aylarında tabi herkesin bünyesi farklı anla bu şekilde tavsiye verebilirim bende de sütüm azdı emzire emzire sık sık yapa yapa çoğaldı bide yemek de önemli et tavuk balık meyve falan