Ayseaktk 1 ay 15 günlük bebeğimin altını değiştirmeye kalktığımda durmadan ağlıyor neden acaba böyle olan var mıydı acil yardimmm
feminabet Ayseaktk genel olarak altlarini actiginizda zaten huzursuz oluyorlar sebepsiz agliyorlar eger yara bere enfeksiyon yoksa bir de bence genital bolgeyi kontrol edin, oylesine agliyordur bebek oldugu icin
Ruveyda_yasin Ayseaktk canım aynı sorun bende vardı alt değiştirmek benim için eziyetti sanki kıyametler kopuyordu şimdi 3 aylık olduk şükür bitti o problem
maras46 Ayseaktk senden sonra acılan postlar senin postunu aşağıya indiriyor yani yeni gelen konular senin konunun üstünde kalmış oluyor foruma girenlerde önce yeni açılan konuları gördükleri için senin konuna cevap vererek yukarda kalsin gören olsun demek oluyor
Ayseaktk zeyzey77 gazı zaten hiç bitmiyor sürekli ağlıyor gaxi olduğu için emmiyor bile gaz için önerebileceğiniz bir şey var mıdır
Gizem61 Ayseaktk benim bebeğimde aynı ıslak mendil değsin istemiyor teni sıcak mendil soğuk geliyor bence
kaymakliekmekkadayifi Ayseaktk benim bebegimde o donemlerde oyleydi hatta yeterki aglamasin diye hizlica temizleyip islak islak kapatmaktan pisik yaptim cocugu sonra dedim ki yirtinsa da kurumadan havalandirmadan kapatmicam simdi 5.5 aylik ve kapatmak isteyince agliyo😂
Ayseaktk kaymakliekmekkadayifi teşekkür ederim sizin cevapları okudukça içim biraz olsun rahatlıyor sagolun
Giz3w Ayseaktk benim bebeğimde öyleydi emzirmeden değiştireyim kusmasin derdim açken değiştirince daha çok kıyamet kopar gazi olunca hiç istemez ıslak mendil değince daha çok bağırır sebep çok😊Şimdide açınca gülücükler saçıyor.