aselannesi33 Bebeğim 15 günlük bugün topuk kanı alındı 6 7 saattr uyuyo normal midir 6 7 saat içinde sadece 10dk emdi ve hala uyuyo 🤦🏻♀️ böyle olan var mı ?😔
34_21_23 aselannesi33 topuk kanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum 🤔 siz uykudayken emzirin kan şekeri düşmesin daha çok küçük yavrucak
Klymeneninatlasi aselannesi33 sarılığı yükselir lütfen uyandırıp emzirin topuk kanı bende çok aldırdım ama bildiğim kadarıyla uyku yapmıyor
hazelrya aselannesi33 Sarılık olabilir 6-7 saat yenidogan icin cok fazla ne yapın edin uyandirıp emzirin sarılığı artar Kan sekeri düşer sen uyuyo sanarsın açlıktan bayılır allah korusun
aselannesi33 Sarılığı geçmiş dedi bugün doktor 6 saat uyudu aralıksız kaldırmak için baya uğraştık gozlerini kapatıyordu tekrar sonun da 10 dakika emzirdim tekrar uyudu 1 saat sonra tekrar uyandırdım çok halsiz görünüyordu şuan daha iyi sebebi başka ne olabilir
defnemilam aselannesi33 topuk kaniyla ilgisi yok kendi haline birakirsan 24 saatte uyur ben topuklarina vurup uyandirip emziriyordum tam 1 saat uyandirmaya calisirdim o zmnlar. ilk 2 ay boyle cok uyudu. 1 bucuk saatte bir bu sekilde kaldirip emzirirdim . 6 7 saat cok uzun süre.