_ADA_ 1prens1prensesannesii ben kullandım. Duşakabinde aşırı su lekesi var. Ne yaptıysam çıkmadı. Bu da bana çare olamadı.
Deletedmom0099 1prens1prensesannesii influencerlar önermeden 5-6 sene önce arkadaşım satıyodu otellerde falan kullanılan bi deterjan gerçekten çok etkili bence. yeni eve taşınıcam o zaman alıcam bende mutlaka tekrar. ama özellikle çıkmayan inatçı bi leke varsa da selsil pak ürünü öneririm
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Herkes çok memnun bende pak in selsil diye urunu var onu deneyeceğim kireç ve düşmanın için efsane diyolar
sarilokumumm _ADA_ migrostan duşsil alın ben denemek için aldım sıkıp durulayınız çok zor leke ise ovmanız gerekebilir yazıyordu sıktım duruladım tek leke kalmadı
_ADA_ Egemeninannesi21 yağçöz, sirke karbonat, çamaşır suyu, yani aseton bile denedim olmadı.. resmen desen olmuş gibi..
MinikMucizemmmm 1prens1prensesannesii bende porcozun spreyinden kullanıyorum çok memnunum ama kimyasal kokusu fazlasıyla geliyor
sarilokumumm 1prens1prensesannesii duşakabinimde aşırı su lekesi vardı ovmama rağmen oluyordu ve migrostan duşsil diye bir sprey aldım sadece sıkıp durulayınız yazıyordu yaptım ve gören herkes şaşırdı tek leke kalmadı
Cinar1508 Kızlar bı sprey kutusunda kaynar su ve limon tuzunu karıştırıp dusakabine sıkın ve bı bezle silin arkasından durulayın. Tek bı su lekesi bile kalmıyor tertemiz oluyor. Hem de böyle kimyasallara tonla para dokmemis olursunuz ☺️
Egemeninannesi21 _ADA_ önce yağ çözme süngerle sildim sonra sirkeyle patlattım bende şu kalınızınsan muzdariptim tek çözüm o oldu valla
spaceship 1prens1prensesannesii oyyy benim bebeğim bu. Bataryalar falan alayına kullanıyorum ben kireç savar resmen bitanesim benim, pembe panterim 😇😍 tavsiye ederim, başta bu ne ya lıkır lıkır diyorsunuz ama çogzel.