gzmemr bebeğimin başı elleri ayakları çok yanıyor ateşini ölçüyorum 36.5 neden yanıyor halsiz bir bileniniz varmı 😔
Forum9 gzmemr 36. 5 normal bence şuan bbenim oğlumun ayakları da başı da öyle ateş gibi oluyor bir anda isterseniz ılık duş aldırın
Rabisss gzmemr geçenlerde aynı sorunu bizde yaşadık. Doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi. 37.8 olmuştu ateşi en yüksek ama dokunduğumda resmen 39-40dı . Böyle oluyo bu hastalık demişti. Böyle devam ederse bi götürün derim. Sadece ateş düşürücü verdi antibiyotik gerekli değil kendiliğinden geçer dedi.
Ugggg gzmemr yanakları nasıl eğer emin değilsen normalden degisikse acile götür derim gizli ateş olabilir ama tamamen tahmin şuan sen daha iyi bilirsin hzuursuzlugu varmı yanakları kirmizimi şuan benim lki oda sıcaklığında elinayagi sarili değil sıcaklığı normal öyle aşırı bı yanma yok
gzmemr Rabisss bebeğimin ülseri var diye ilacta kullandırmıyo doktorumuz ...annem diştendir diyo olma ihtimali var mı acaba yarında böyle olursa götürmeliyim evet 😔
gzmemr Ugggg huzursuz değil aksine sakin hali yok gibi yanakları soğuk ama nefesinde bile o sıcaklığı hissediyorum öyle yanıyorki kafası
Nuryalcndag gzmemr benim kızımda öyle ya neden bu doktora bile sordum ateş ölçerle ölç kafa sıcaklığı diye birşey yok dedi bana ama tuhaf geldi 😑 ellerinin içi yanıyo kafası yanıyo özellikle bu iki yer ölçüyorum normal çıkıyo
gzmemr Ugggg evet bugün oldu normalde ayaga kaldırdıgımda cırpınıyordu bi baktım hali yok sonra emzirirken farkettim kafa sıcaklıgını ölctüm normal cıktı korkuyorum
Rabisss gzmemr kızım 13 aylık. Diş çıkarma zamanı sürekli oldu bu durum . Dişi patlayınca geçti ateşi. Riske atmamak adına götürmeniz iyi olur. İçiniz rahatlar en azından
Nuraylarin Oyle durumlarda doktoro gotur riska atma bebegini ben bi kere oldu gece 5acile goturdum sabaha kadar doktorunun gelmesini bekledik hastanede burdan tavsiye alma boyle konularda derim cubki ciddi birsey ola bilir
gzmemr Nuraylarin allah korusun haklısınız şuan imkanım yok eşim görevde ama yarın devam ederse götüreyim cok sagolun belki aynı durumu yasayan anne vardır diye bi umutla yazdım
Ayse61 Benimde dün öyleydi, bir çay kaşığı calpol verdim... uyandığında da ıslak bez koydum kafasına, iyi geldi. Bende diştendir diye düşündüm, 4 aylık bebişimmm
Nuraylarin gzmemr aynen gotur canim cocugundan onemli hicbirsey yok bu hayatda yarin ilk isin gotur bence