Missskokulum Benim tiktok hesabim yok ama bi deniym dedim videoyu cektim hesap acmadan sonra geri tusuna bastim at iptal baştan basla diye secenekler cikti at secenegine bastim sizce paylasilmismidir paylasilsin istemiyorum.. tiktokta at ne demek ???
Morfrenk Missskokulum yok paylaşılmamıştır, profilinize girip kontrol edin, videolarımı kim görebilir? Kısmını sadece ben yapın
ebrarin_annesi Missskokulum yani videoyu sil gibi bisey canm at demek muhtemel paylasmamissin hesabin yoksa zaten paylasilmaz
Birminik_annesi Missskokulum hesapin yoksa video paylasilmaz cnm korkma yani😄neyden basetigin anladım ben gecenlerde bemde yaptim hesap istedi
Missskokulum Birminik_annesi at secenehine bastim ben direkt sonra payladilmadigina rmin olmak icin hesap açtım simdi sonra baktim videom yok geri sildim hesabi hemen kaldırdım tiktokuda.. meraktan gelirmis ne gelirse.. ama eminsin dmi canim paylasmamistir yani 😔
Birminik_annesi Missskokulum cnm videyoyu cektikten sonra senden hesap istiyor sen hesap actinmi o zaman eyer acmadiysan yuklenmez video ben az once yine denedim hesap olmadan imkansiz😊
Missskokulum Birminik_annesi at secenegine bastiktan bi yarim saat sonra kontrol etmek amacli actim ama sonra hesabi sil dedim
Birminik_annesi Missskokulum eyer o anda hesao yoksa atilmaz cnm merak etme kiz ne cektin böyle korkuyorsun 😅😅ama girmedi eminim ben anlarim biraz tiktokta hesap yoksa olmaz
Missskokulum Birminik_annesi o an hesabim.yoktu en az yarim saat sonra bi actim sonra sil dedim zaten 30 gune siliniyormus o siradada aktif olmadigina gore bisey olmaz herhalde