basakgolbasi Efem123 ayırıca takibinizi yapan çocuk doktorunuz yok mu? Eğer yoksa ebenizin dediği şekilde ilerleyin
Efem123 basakgolbasi yok doğum yaptığım yer uzaktı bide sevmediğim bı hastane virüsten dolayı gtmedim bidaha vardı çocuk doktoru bidaha gitmedim sağlık ocağına gidiyorum sadece
Efem123 basakgolbasi çocuk doktoru olması sartmi burda cocugunun çocuk doktoru var ben gtmedim hiç bidaha bikez gttim sadece doğduğunda bikac tahlil yaptırdım onuda başka hastanede yaptrdim oraya gtmedim hiç bide ilk çocuğum pek bişey bilmedigimden
basakgolbasi Efem123 yok değil tabiki canım buradaki anneler genel olarak ocean kullanıyor bende dahil. Dediğim gibi kiloya göre veriliyor kaç kilo ise o kadar. Sağlık ocağına gittiğin zaman bi sor tekrar.
Bademmmmmm Yasemin38 Bende ocean kan ilacı aldım eczacı bana 5 damla dedi bebeğin kilosu kadar demedi 5 damla bana biraz çok geldi sanki 4 aylık bebeğe
Eymencvk Efem123 doktor bize 4. Ayda önermedi zaten kakada hergün yapmıyprdu 6. Ayda bestiron ile başladık elma ile veriyorum hızlı emilim için bazen sade beriyorum pek hoşuna gitmiyor 🥰😎👀👀
Efem123 Eymencvk Kakaylane alakası varmı benim bebeğimde yapmıyor hergun2 3 gün sonra 1 kez yapiyo bazen 5 6 gün sonra yapıyor hiç yapmıyor birazcık da olsada yapmıyor acaaba normalmi
hlyarkye Efem123 sadece d vitamini kullandım kan damlası vermedim neye göre kime göre veriyorlar hep hikaye bence zaten sağlık ocağının verdiği ilaçları kullanmayın içinde ne vatsa artık hrp yan etki yapıyor eczaneden temiz içerikli damlalar alın bence
hlyarkye Efem123 kafana göre almıyorsun canım soruyorsun doktoruna içeriği temiz oluyor doktorların önerdiklerinin ben well care kullandım tavsiye ederim bitkisel tabi yinede siz bilirsiniz ☺️