Mommyys Meraha güzel anneler 1,5 yasında oglumun bacagında kolunda 1 tanede alnında boyle seyler cıktı ilk sinek ısırıgı sandım ama odada tablet kullanıyorum imkanı yok hic olmazdı.bugun daha fazlalastıgını gordum ne olabılır? Yarın tatile cıkacagız doktorumuzunda mesaisi bittii gidemiyorum
Milagrosoreiro Mommyys Bana sinek ısırığı gibi geldi başka bişeye benzetemedim.Alerjik değil alerjik reaksiyon başka bişey zaten🙄
Babe Mommyys sivrisinek isirigi gibi geldi bana.Evinizde yoksa bile sokaktayken vs isirmistir.Isirinca 2 gun sonra yara oluyor lanet sey.bu seneki sivrisinekler de cok garip benim ayaklarimdan isirdi ayaklarim yara oldu hep.Kizimin da cenesinden baldirlarindan isirmis hep.
Mommyys İnterntte el ayak hastalığı yada 6.hastalık gibi seyler yazıyor ama daha once oyle bisey yasamadıgım icin bilemedim baska belirtide yok :(
Kelebebek06 Mommyys 6. Hastalıkta 3 gün yüksek ateş oluyor sonra döküntüler oluşuyor sinek ısırığı gibi geldi bana da
Mommyys Kelebebek06 tesekkur ederim ateş vs hicbisy olmadı bende bilemedim belkı baslangıcıdır dokuntu vs die dusundum.bir garip sinek ısırığı ozaman