kubraege Kızlar ocean d3 vitaminin kullanımı nasıl oluyor bilen bana yardımcı olabilir mi ? Monovit kullanıyordum paraben içeriyormuş ocean 400 aldım ama bu sprey şeklinde 🤷♀️ Kullanımı için yardımınıza ihtiyacım var
seydaac kubraege ağzına bir puf sıkıyorum canım. İçinde damlalık da var ben onunla beceremedim😂 yapabilirsen onunla da üç damla verebilirsin
[silindi] kubraege Merhaba.Doktorunuz mu verdi kendiniz mi aldınız yoksa? Bende d-vit3 kullanmak istemiyorum ocean ı öneriyorlar ama illa doktor kontrolünde mi olması gerek bilemedim.
seydaac Nazlimuu ilk iki kullandığımda hafif yeşil gibiydi hatta korktum ben de niye böyle diye sonra zeytinyağlı olduğu geldi aklıma sonra düzeldi zaten kakası
kubraege [silindi] yok ben doktora sormadım bide zaten kontrole gittiğimizde doktor d vitamininin adı ne diye hiç sormadı bile 😄 ben burdaki postlardan görüp ocean aldım sağlık ocağının verdiği vitaminde paraben var kimse önermiyor onu
Thesra seydaac Heee anladım canımm tamam ozaman bir puf ağzına sık olsun bitsin kakasında yeşilliği bilmiyorum ama ben dikkat etmedim ona🤔🤔