Mavikoalaaa lütfen sıkıntı verme kendine, mesela bu uygulamada bebekler kısmında bir bebeğim doğum tarihine kronolojik tarihi girdim, diğerine de hesaplanan doğum tarihini girdim. Her iki tarihte de nasıl olmaları gerektiğine bakıyorum her daim. Sen de böyle yapabilirsin ❤️ evet benzer bir şekilde ilerlediler ama hep farklılık vardı her bir şeyde. Mesela birisi çok hareketli, çok enerjik, sürekli bir hareket için çabalar çabalar durur, bu 1 ay bile sürebilir. 1 ay sonunda ise yapar. Ama diğeri daha ağır canlı, yapmaz pek hareket etmez ama 1 sonra bir bakmışsın öbürünün 1 ay çabaladığı şeyi sorunsuz bir şekilde yapıyordur. Ve hareketli olan bebeğimin beslenmesi çok iyi, ne verirsen yer. Öbürünün ise beslenmesi hep problem olmuştur buna rağmen hareketli olandan her daim daha kilolu oldu doğduğundan beridir. (Aralarında hep 150-350 gr arasu fark olmuştur her daim, hareketli olan daha zayıf) Tabi benimkiler ikisi de erkek biraz da o yüzden kıyaslayabiliyorum, birisi kız diğeri erkek olsa, belki aralarındaki fark çok çok fazla olucaktı bilemiyorum. ☺️