CatBoy Sibelaslan Temastan 4 gün sonra başladı şikayetlerim boğaz ağrısı, kemiklerde ağrı, burun tıkanıklığı olmuştu
Sibelaslan gocebebirbayan valla bizim şuan öyle durumumuz var allahım okadr dua ediyorum ki bişey olmasın diye bugün 5 günümüz
Sib120 Sibelaslan bizimde 5. Günümüz psikoljm bozuldu arada kendimi hasta gbi hissediyorum esim pozitif cikti sukur bizde bir şey görünmedi suanda kendimi iyi hissediyorum ama korkuyorum yinede
Eylul270520 Eşim pozitif çıkınca bende test yaptırmıştım negatif çıktı iki gün sonra belirtiler başlayınca test yaptırdım pozitif oldum
Sibelaslan Eylul270520 bizimde şuan 5 gün bende eşimde beneğimde bi belirti yok olursa hemn bizde test vericez valla temastan sonra o krluyla yemediğimiçmediğim ne limon ne portakal nane şimon ıhlamur korkudan artık
Sibelaslan acemiannedrnm benim temastan sonra bugün 5 günün bekliyorum 10 olan kadar bişey olmasa yakalanmadık sanırım işallah okadr korkuyorum ki 😥
Sibelaslan Sib120 inanın bizdede aynı durum var eşim ben sürekli bişeyin varmı diye soruyoruz birbirimize 10 gün olana kadar bekliycez aşlahın izniyle bişey çıkmasa atlatık bugün 5 gün temaslıdan sonra
Sib120 Sibelaslan bizimde pazar belli oldu işte eşim pozitif cikti katları ayırdık bebisle ikimiz üçüncü kattayiz eşimi 1. Kata aldik yiyecekleri sepetle falan gönderiyoruz.yoktur herhalde bizde bisi ya olsaydı şimdiye kadar belli olurdu herhalde.