masalperisiii Kızlar selam 👋🏻 Oğlum 7 ay 18 günlük. Tarhana çorbası verilir mi 7 aylık bir bebeğe ? Siz veriyor musunuz ? Ve nasıl pişiriyorsunuz acaba
Gozde_alparslan masalperisiii Veriyorum az zeytinyağı koyuyorum bir buçuk yemek kaşığı tarhana koyuyorum kavurup suyunu ekliyorum bebek tarhanası var onu kullanıyorum sekizinci aya geçince içine tel şehriye de koymaya da baslaidm
denizanasi3 6 aylıkken vermeye başladım. Önce suda bekletiyorum biraz daha sonra ölçüsüne göre suyla pişmeye bırakıyorum, en basit corba zor zamanlarda elim ona gidiyor😂
EDN0948 denizanasi3 normal yetişkin tarhanalarından mı bende var normal yetişkin tarhanası ama verip vermemek arasındayım siz normal tarhana mı veriyorsunuz ?
Sblrbl Aşçı annenin tarhanasını aldım 6. Aydan beri veriyorum şimdi 7 aylık olduk içine şehriye koymaya başladım pütürlüye iyice alışsın diye
ipekkizz masalperisiii 6 aylıktan beri hem bebek tarhanası hem normal tarhana veriyorum baska birşey yemiyor kızım 🌸
Prensannesii1 masalperisiii veriliyor canım ben tam 7 aylıktı vermeye başladığımda toz tarhanaydı bir yemek kaşığına bir çay bardağı su koyup kaynatıyorm karıştırarak bir çay kaşığı da zeytinyağı koyuyorum oğlum çok seviyor verebilirsin 🙏🏻🥰
masalperisiii Prensannesii1 Teşekkür ederim tatlım bende normal annemin yaptığı tarhanadan vericem toz şeklinde o da inşallah sever oğluş 😊
busrasilra14 masalperisiii evet probiyotikli bebek tarhana corbasi aldim ben canim. 1 yemek kasigi tarhanayi suda aciyorum. Tencereye zeytinyagi dokup tarhanayi ekliyorum icerisine de peynir alti suyu veya tavuk suyu ilave ediyorum birazda normal su. Karistirarak pisiriyorum. Tek yedigi sey diyebilirim
masalperisiii busrasilra14 Tek yediği şey mi 🤦🏻♀️ Benim oğlumun nerdeyse yemediği bir şey yok 😂 Nasıl doyurucam diye düşünüyorum 🤦🏻♀️😂 Teşekkğr ederim önerin için akşam denicem bende bakalım
biryazmasali masalperisiii verilir canım severse çok faydalı hatta ve annelerin kurtarıcısı ben çok tarhana denedim ama şimdi bi tane aldım trendyoldan ben bile bayıldım çok güzel raya organık bebek tarhansı gramaj olarak küçük ama bebeğin daha küçük öneririm