Aybukemm Kızlar hamileyken etsiz Çiğköfte yeyip bebeğinde bir sorun olan oldu mu aşırı canım istiyor ama tereddüt ediyorum
seymakmtrnsf Aybukemm Ay vallahi yedim. Çok aşeriyordum çünkü. Hoş normalde de çok severim ya. Bir şey olmadı. Abartılmadığı sürece tabi☺️
Aylinsmom Aybukemm Canim ben bi dugunde yemistim. O kadar canim cekmisti ki ama tabii 7 aylik hamileydim bi sorun olmadi senin erkense gebeligin bence etsiz tercih et
Pembepanjurluevli Aybukemm Neden sorun olsun ki. Ben yedim hem de çok. Miden yanmayacaksa hiç tereddüt etme. Zaten emzirirken yiyemeyeceksin gaz olur diye.
Aybukemm Aylinsmom etsiz zaten canım istiyor eşimde almış dolapta duruyor açıyorum bakıyorum geri kapatıyorum 😅
Aybukemm Pembepanjurluevli kızıma hamileyken hiç yememiştim ama şuan çok istiyor evde de var kendimi zor tutuyorum beyinde kist oluşumuna sebep oluyormuş diye duymuştum bir doktordan
seymakmtrnsf Aybukemm Benim doktorum hiç öyle bir şey demedi. Bulgur beyinde nasıl kist yapar ki🙄Ben doktorumun izniyle yemiştim.
Seyma-2436 Aybukemm Neden sorun oluyor ki? Hamileliğimi öğrenmeden canım çekmeye başladı doğurana kadar yedim sabahları bile 😅
DenizSerap Aybukemm o kadar çok canım istiyordu ki🥲 midye ve çiğ köfte.. tabii ki bi tane yiyip bırakmıştım 😢
2girlsmom Aybukemm daha dün yedim 🙈 ilk hamileliğimde de hep yemişimdir etsiz çifköfte bildiigin bulgur neyi sorun yapabilir ki? Sadece mideye dokunabilir diye çok abartmadan yemek lazım 😃 bir de genelde evde yapıyoruz ama dışardan alıp yediğimde olmuştur