Ogulcan Birbebekkkbircicek canım mikrop olduğu çıkıyor ama hangisi olduğunu gartrointestinal panel testinde çıktı
Ogulcan Gunesay ayyyy Allah tekrar yaşatmasın bizde dün çıktık hastaneden her yeri dezanfete ediyorum üremesin tekrar diye 🙈
Clouds Gunesay e coli dışkıda bulunan bir bakteri, wc sonrası eller temizlenmeli aksi taktirde ellerin değdiği her yere bulaşabilir( kapı kolu musluk başlığı vs) bebeğe dokunan herkesin ellerini sabun ile yıkaması gerekir, çok geçmiş olsun
Gunesay Clouds bizim dışkıda çıkmadı. Kaka tahlili temizdi. Sadece idrarda vardı. Çok şükür geçti. Ben zaten çok dikkat ederim. Ellerim egzama doldu. Ama misafirlikte yeğenime tuvalrt eğitimi verirken maalesef evin çeşitli yerlerini kirlettği için oldu sanırım. Umarım kimsenin başına gelmez. Çok yıprattı kızımı.
Ogulcan Birbebekkkbircicek yok canım gelmedi aöa bizim tam bitmedi canım dün normal 3 kaka yaptı bugün 4 bez kaka yaptı 3 ü ishal şekilde yarın tam 1 ay olacak çıkılacağım sende durumlar nasıl
Ogulcan Birbebekkkbircicek bizim sonda sonra artıyor canım seviniyorum az kaka yapıyor diye ama sonra sayı artıyor ilk 12/13 bez kaka yapıyordu sonra 6/7 dün bi 3 oldu bugün yine artış gösteriyor
Birbebekkkbircicek Ogulcan inana kendini çok suçluyor dimi canım bebeğine mikrop bulaştığı ıcın benım de vıcdanım çok sızlıyor 😞
Ogulcan Birbebekkkbircicek evet canım ama normal kaka testinde değil gastrointestinal panel diye bi test var diğer testler mikrop olarak gösterdi bu test direk bakteriyi buldu canım