SnmzBrc Bebeğim 2aylık denize sokabilir miyim acaba küçük bebeğini denize sokan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler 🙏🏻
Alpbeybi SnmzBrc 2.ay aşılarını olduktan sonra doktorumuz vücudunu sokabilirsiniz dedi. Kafasını sokmuyoruz, yüzüne deniz suyu sürebiliriz. 2 ay 20 günlükken tatile gidicez, ben öyle yapıcam
simgesell Ben göze alamadım bizde 2 ay 16 günlük olduk internette baktım 6 aydan önce girmemesi daha iyi yazıyor ama biraz da salgindan dolayı gitmek istemedim bu seneyi es geçtik
SnmzBrc simgesell bizde göze alamıyoruz ama bunaldıkda salgından dolayı ama gitmekte istiyoruz kararsızız vallahiii
SnmzBrc Alpbeybi Bizde korkuyoruz ama kafasını suya sokmadan da nasıl olcak elbet gelcek su mutlaka yani
Gulenes SnmzBrc ayaklar sokulabilir ama boyundan üstüne şu değmemesi gerek hele ağıza burna göze kulağa çok dikkat et mikrop açısından çok riskli. Hastalanır.
Glysrcn SnmzBrc 6 Aydan önce önermiyolar doktorlar. Keza salgın var denizden sonra çocuklar hasta oluyo siz bilirsiniz
Alpbeybi SnmzBrc yüzüne su sürebilirsiniz dediğine göre su gelse birazcık bişey olmaz diye düşünüyorum. Ben sokucam eğer severse 🙌🏻
Hipatya SnmzBrc kızım 3 buçuk aylıktı Antalya’ya kadar gittk yine gitmedik denize siz göze alıp koyarsanız da sonra suyla vücudunu yıkayın tuzlu kalmasın o da zararlı
Efeninannesi21 SnmzBrc tatilden geçen hafta döndük 50günlüktü denize girdi tüm vücudu, çok da keyif aldı. Islak kalmamasına dikkat edin denizden çıkınca üşütmesin yeterli. Deniz suyunun temiz olmasına dikkat edin. Korkmayın 🌸
Flamingo SnmzBrc tatil bölgesinde yaşıyorum minicik yeni doğmuş bebelerle tatile geliyorlar güneşten iyice koruyarak kucağınızda girebilirsiniz bence ayaklarını değdirseniz yeter vücudnun tamamını sokmayın ben bile üşüyorum bazen deniz suyunda